Casa-Gradina

Top 9 porunci pentru primavara anului 2018

Recomanda informatia!

Schimbarile de anotimp ne fac cel mai adesea sa vrem sa facem schimbari si in interiorul casei noastre. Dar un lucru e sigur- tendintele in materie de decor pentru primavara anului 2018 vor veni cu un plus de caldura pentru casa.

Primeste Marocul in casa ta. Vesela traditionala, covoare inspirate de berberi sau o explozie a nuantei de ocru…Marocul soseste in caminele noastre si il putem primi cu bratele deschise.

Ratanul nu mai trebuie ignorat. Ratanul este materialul vedeta pentru primavara anului 2018. Este absolut peste tot- de la fotolii la masa, la cosulete, este absolut peste tot.

Trebuie sa iubesti florile uscate. Colorate si asezate in cea mai frumoasa vaza sau borcan, florile uscate revin in forta in noul sezon. Au un sil aparte care vin cuun suflu nou pentru casa noastra.

Lasa-te sedus de tendinta sud-americana. Culori vii, motive tipice, profunzimea modelelor vegetale si a materialelor naturale si reciclate… asta inseamna America de Sud pentru casa ta.

Cedeaza mobilierului outdoor colorat. Dupa mobilierul de gradina in nuante de bej, gri sau negru, mobilierul de gradina foarte colorat este cel mai trendy. Gradina va deveni astfel mult mai calduroasa si mai vesela.

Adopta cat mai multe obiecte hand-made. O tendinta din ce in ce mai in voga, care in primavara anului 2018 va confirma nevoia de autenticitate.

Adopta lemnul in nuante inchise. Lemnul in nuante deschise, in spirit scandinavian, incepe sa lase incet locul lemnului in nuante inchise, mai exotic, care te ajuta sa ai cel mai calduros camin.

Lasa-te sedus de jardiniera cu picioare. Jardinierele vor deveni foarte inalte in primavara anului 2018. Sunt cele mai design si devin piese de mobilier singulare care pot sa aiba si alte functii decat cea initiala.

Adopta ochiul pentru interiorul casei tale. Ochiul va fi peste tot. Brodat pe perne, prezent pe tapet sau alte obiecte de decor, te va ajuta sa ai cel mai design interior.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *