Diverse

Catering evenimente in Bucuresti sector 1 de la PremierCatering.ro

Recomanda informatia!

Premier Catering este o firma ce isi desfasoara activitatea in Bucuresti, specializarea lor este de a oferii servicii de catering pentru evenimente. Acestia au o experienta de peste 10 ani in domeniu, timp in care au organizate evenimente pentru diferite organizatii si clienti de seama precum Academia Romania si Politehnica din Bucuresti.

Seriviciile de catering pentru evenimente

PremierCatering.ro este o firma ce ofera servicii complete din punct de vedere al catering-ului, adica pe langa serviciile in care este inclusa mancarea si transportul acesteia la domiciliul clientilor, poti opta pentru servicii de aranjare a preparatelor la mese, pentru servire si chiar pentru curatenie.

Cei de la Premier vin in ajutorul clientilor cu meniuri special concepute pentru mai multe tipuri de evenimente, de exemplu exista meniuri corporate, adresate companiilor care organizeaza training-uri, seminarii sau prezentari cu meniuri specifice compuse din coffee-break, meniuri in regim bufet suedez sau meniuri Cocktail, ce cuprinde mancare pe care poti sa o mananci fara a fi nevoie din tacamuri, din diferite tartine si alte preparate de acest gen.

Petrecerile sunt si ele vizate de cei de la Premier Catering, care au pregatit meniuri specifice pentru aniversari, pentru pentreceri de copii sau pentru petreceri in cluburi.

Pentru clientii care au un anumit regim de viata, bucatarii pot pregatii la cerere meniuri vegetariene sau actolacto-vegetariene.

Toate aceste meniuri pot fi personalizate in functie de preferintele fiecarui client sau in functie de specificul evenimentuluil.

In acest sens, daca locuiesti in Bucuresti si doresti sa organizezi un eveniment in care mancare sa fie una de calitate, iar serviciile de catering de 5 stele, poti apela cu incredere la serviciile de catering din Bucuresti sector 1 oferite de PremierCatering.ro pentru a fi sigur de reusita ta. In plus, daca evenimentul tau se bazeaza pe un numar mai ridicat de invitati, atunci poti sa beneficiezi de reduceri a costurilor.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *