Comunicatii-GSM

Nokia 8 Sirocco este disponibil

Recomanda informatia!

Nokia 8 Sirocco reprezinta varianta imbunatatita a telefonului Nokia 8. Prezentat in cadrul Mobile Congress 2018, este in sfarsit disponibil pe piata pentru doritori.

Se pare ca unele telefoane mobile sunt mai usor de comercializat decat altele. La unele dureaza lansarea si distribuirea doar cateva saptamani in timp ce pentru altele trebuie sa asteptam mai mult. Iata un exemplu graitor, semnat de HMD Global. La sfarsitul lunii februarie compania finlandeza care opereaza cu marca Nokia a prezentat cinci telefoane mobile.

Trei luni de asteptare. Printre telefoanele mobile anuntate se afla si Nokia 8 Sirocco, al doilea flagship sub era HMD dupa Nokia 8 si Nokia 6.1, versiunea moderna a Nokia 6. Acesta din urma a aparut in magazine la sfarsitul lunii aprilie, iar Nokia 8 Sirocco la trei luni de la oficializarea sa. Modelul se vrea o versiune imbunatatita a fratelui sau Nokia 8, mai scumpa ceea ce ar putea explica intarzierea sa pe piata. Pentru un telefon mobil care functioneaza cu Snapdragon 835, vandut la pretul unui telefon cu Snapdragon 845, a durat cam mult lansarea in magazine.

800 euro in open market. Pretul propus pentru Nokia 8 Sirocco este de 800 de euro. Iata cateva detalii tehnice ale acestui telefon asteptat de un numar destul de mare de persoane : ecran QHD si P-OLED de 5,5 inchi, Snapdragon 835, 6Gb Ram, baterie de 3260 mAh (cu Quick Charge), camera foto de 12MP cu zoom optic si lentile Zeiss, cel mai bun Android cu cele mai recente inovatii de la Google.

Sunetul perfect este asigurat de cele trei microfoane integrate. Ofera o autonomie ridicata, este compatibil cu tehnologia wireless si se poate incarca pana la 50% in doar 30 de minute, in cazul in care te grabesti dimineata. Conform standardului IP67, Nokia 8 Sircoo este rezistent la apa.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *