Comunicatii-GSM

Xiaomi Pocophone X2 – data lansarii, pret si caracteristici

Recomanda informatia!

Pocophone va prezenta Poco X2 cu ocazia unei unei conferinte de presa ce va avea loc pe data de 4 februarie in India. Telefonul este pozitionat in gama mid range si beneficiaza de o fisa tehnica deosebit de completa, mai ales in ceea ce priveste domeniul foto si un raport calitate/pret care promite sa fie extrem de agresiv. Iata tot ce stim despre noul telefon al marcii independente de Xiaomi.

Pocophone urmeaza sa prezinte noul Poco X2 cu ocazia conferintei din 4 februarie 2020. aceasta conferinta de presa este organizata la New Delhi, India. Pretul telefonului este cuprins intre 200-300 de euro, in functie de varianta. In India, versiunea dotata cu 6 GB RAM si 128 GB de stocare interna are un pret de 16 000 de rupii, adica aproximativ 200 de euro. Pentru a profita de 8 GB RAM si 256 GB stocare, se mai adauga la pret in jur de 50-100 de euro. In Europa va fi cu siguranta putin mai scump.

Ecranul lui Poco X2 masoara 6,7 inchi, rezolutia este Full HD+. Rata de refresh atinge 120 Hz. Este dotat cu Gorilla 5 de la Corning pentru a proteja suprafata tactila. Va beneficia de un Snapdragon 730G/. Un sistem de racire lichid este folosit pentru a disipa caldura procesorului, Xiaomi pozitionand acest telefon drept un smartphone gamer la un pret mic. Procesorul grafic este un Adreno 618 si modemul sau este compatbil 4G.

In ceea ce priveste camera foto, Poco X2 va fi dotat cu 6 senzori foto: doi in fata si patru in spate. Senzorul principal este un IMX686 de la Sony de 64 mpx.

Designul telefonului este asemanator unei tablete, colturile ecranului suntrotunjite. Interfata este bazata pe Android si MIUI.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *