Calculatoare

HP Elite Dragonfly, un notebook echipat cu 5G

Recomanda informatia!

Daca Lenovo a facut furori in timpul CES prezentand un laptop dotat cu tehnologia 5G, acum si HP a urmat acest model lansand HP Elite Dragonfly. Un laptop compact profesional ultra lejer.

Daca aveai impresia ca universul notebook-urilor este istorie sa stii ca te-ai cam inselat. In timp ce unii prezic ca tabletele si smartphone-urile urmeaza sa inlocuiasca cat de curand laptopurile, cativa ani mai tarziu, piata laptopurilor inca este in crestere.

Nu mai este necesar sa va amintim faptul ca HP este departe de a fi novice in materie de laptopuri. Marca a facut din acest segment piata sa principala si intentioneaza sa o dezvolte in viitorul apropiat. Este destul de dificil sa gasesti in ziua de azi o companie a carei angajati, directori sau manageri sa nu fie dotati cu un laptop HP.

Acest laptop este extrem de bine dotat in materie de conectivitate. Pe langa Bluetooth si Wi-Fi, acest model este in egala masura dotat cu un Qualcomm 5G.

De altfel, HP Elite Dragonfly este in egala masura dotat cu tehnologia de varf HP Sure View Reflect care ii permite utilizatorului sa munceasca in discretie totala. Astfel, modul Confidentialitate protejeaza imediat ecranul de privirile indiscrete afisand un flitru distinctiv de culoarea cuprului.

Trebuie sa stii ca HP a ales sa colaboreze cu Intel integrand un procesor  Intel® Core™ vPro®, de generatie a 10-a.

Tastatura este bine gandita cu un text citet si o iluminare interioara de culoare alba si reglabila in cateva niveluri. Sub ea se afla un touchpad asezat simetric, iar in dreapta acestuia exista un cititor de amprente pentru autentificare biometrica. Tastele sunt suficient de silentioase pentru a nu deranja pe cineva, iluminarea are putin bleeding pe langa taste.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *