Arta-Cultura

Seriale de urmarit in februarie pe Netflix

Recomanda informatia!

Datorita frigului de afara numerosi sunt cei care isi doresc un singur lucru, acela de a se aseza sub o patura calduroasa si sa urmareasca serialele preferate pe Netflix. In luna februarie se anunta o multime de noutati pe platforma, noutati care cu siguranta iti vor face cu ochiul. Iata-le.

Queen Sono este cea mai asteptata noutate a lunii februarie pe Netflix. In primul serial produs pe continentul african vom urmari peripetiile lui Sono, un spion cu talente multiple care a drept misiune protejarea poporului din Africa. Aceasta eroina in genul lui James Bond va fi interpretata de Pearl Thusi, vazuta in serialul Quantico. Queen Sono va fi difuzat incepand cu data de 28 februarie.

O alta noutate este oferita de serialul Locke and Key. Incepand cu 7 februarie, abonatii vor putea sa descopere primul sezon al serialului a acestei adaptari ale unor benzi desenate. Urmarim aventurile a trei frati si surori care iau decizia de a se muta in casa mostenitorilor lor. Cheia prin care acestia pot accede la o serie de puteri misterioase si periculoase este ascunsa in casa. Vor trebui sa infrunte un demon care ii cauta.

Numeroase filme noi vor aparea pe Netflix in februarie. All the Bright Places va fi difuzat pe Netflix incepand cu 28 februarie. Acest film pentru adolescenti in care joaca Elle Fanning si Justice Smith urmareste destinul a doi adolescenti raniti de viata care isi gasesc confortul in relaia de prietenie dintre ei.

In februarie ii vom regasi in sfarsit si pe Lara Jean si Peter, in filmul To All The Boys I Loved Before.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *