Calculatoare

Care sunt cele mai bune monitoare pentru PC?

Recomanda informatia!

Adesea neglijat, un monitor bun este indispensabil pentru a lucra confortabil. Am ales pentru voi cele mai bune monitoare pentru PC, ideale pentru munca la birou.

IYAMA PROLITE XB3270QS-B1

Acest monitor este destul de mare, are 32 de inchi si un format 16:9, o rezolutie WQD (2560X1440) care reprezinta un compromis bun intre lizibilitate si finete in privinta afisajului. Tehnologia IPS ofera culori fidele. Rata de refresh este de 75 Hz ceea ce este mult mai confortabil decat clasicul 60 Hz. Marginile sunt fine si piciorul este orientabil in toate partile.

Samsung Smart Monitor M7

Cu aceasta interfata, constructorul coreean aliaza doua utilitati. Acesta este un monitor care se poate folosi foarte bine si pentru divertisment dar si pentru munca de zi cu zi la birou. Ecranul de 32 de inchi are un format 16:9 si are o rata de refresh de 60Hz. Chair daca designul nu este cel mai atractiv, interfata se doreste a fi eficienta. Principalul atu oferit de Samsung Smart Monitor M7 se ascunde in partea de software.

Huawei Mateview

Chiar daca Huawei nu este extrem de prezent in domeniul smartphone-urilor, marca isi continua drumul inceput. Acest Mateview iese in evidenta printr-un design extrem de ingrijit si formatul sau este 3:2 ceea ce se regaseste de obicei pe laptopuri.
Ecranul de 28 inchi nu este atat de mare insa se integreaza cu usurinta in orice interior. Alte detalii interesante: compatibilitate WiFi si Bluetooth. Acest monitor este disponibil la un pret de aproximativ 500 de euro.

Huawei AD80HW

Nu toata lumea are nevoie de un monitor mare pe birou. Numerosi sunt cei care se multumesc cu un ecran de 24 de inchi. La aceasta dimensiune de ecran concurenta este acerba: Samsung, LG, Dell si Huawei. Celebrul constructor de smartphone-uri propune un monitor care are un atu de necontestat: designul.

Sursa: https://www.frandroid.com/guide-dachat/guides-dachat-ordinateurs/898135_quels-sont-les-meilleurs-ecrans-pc-pour-la-bureautique

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *