Comunicatii-GSM

Cele mai asteptate smartphone-uri Android ale anului 2018

Recomanda informatia!

Sectorul telefoniei mobile este in permanenta dezvoltare si mai ales in reinnoire constanta. Smartphone-urile se succed si se aseamana mult adesea insa acest lucru nu ne impiedica sa asteptam unele modele cu nerabdare. Iata un top al celor mai asteptate telefoane Android ale anului 2018.

Nokia 9. HDM a confirmat elaborarea unui smartphone mai mare si mai inovant decat Nokia 8 lansat in septembrie 2017. Acest telefon nou marca Nokia va beneficia de un ecran OLED si de Android 8.0 Oreo.

Samsung Galaxy S9.  Primavara anului 2018 pare cea mai buna perioada pentru Samsung de a lansa cel mai nou telefon, Samsung Galaxy S9. Primele zvonuri sustin ca acest telefon va integra un modem 4G de 1,2 GB/s, un cititor de amprente sub ecran si va fi primul smartphone care va beneficia de Snapdragon 845 de noua generatie.

Motorola Moto Z3.  Motorola este singurul fabricant care nu a dezvaluit un nou smartphone din varf de gama la inceputul anului 2017. In luna iulie Motorola a anuntat lansarea telefonului Z2 Play. Moto Z3 va beneficia de un ecran de 5,5 inchi QHD, de un procesor de Qualcomm Snapdragon 835 si de Android 7.1.1 Nougat. In plus, va fi compatibil cu Moto Mods.

Samsung Galaxy A5 2018.  Samsung Galaxy A5 imbraca haine noi in 2018. Ecranul va fi unul mult mai modern, in genul Infinity Display existent deja pe unele telefoane precum Galaxy S8 sau S8 +. Telefonul este dotat cu un procesor cu 8 nuclee si cu 4GB memorie RAM. Sistemul de operare nu se schimba, ramane Android 7.1.1 Nougat, nu Oreo cum s-ar fi asteptat majoritatea, cel putin pentru moment. Pentru moment nu sunt disponibile alte date tehnice. In plus, in 2018 este asteptat si noul Samsung A7 2018.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *