HTC One, smartphone-ul creat pentru tine

Recomanda informatia!

Cu fiecare generatie adaugata modelelor HTC One, smartphone-ul produs de compania chineza High Tech Computer a cucerit un public din ce in ce mai larg. Odata cu lansarea seriei M 8, smartphone-ul HTC One a evoluat, oferind noi aplicatii si caracteristici tehnice superioare fata de modele anteriore. 

HTC One: Design confortabil 

Noul Htc One beneficiaza de un design menit a face palma utilizatorului sa reactioneze rapid la forma telefonului. Marginile curbate, carcasa metalica si display-ul de mari dimensiuni fac din HTC One un smartphone perfect adaptat pentru convorbiri de durata si utilizare rapida. Forma sa ergonomica il transforma intr-un dispozitiv usor de tinut in mana, utilizarea smartphone-ului HTC One fiind o experienta de-a dreptul reconfortanta. 

HTC One: Camere foto performante 

Beneficiind de un set de camere foto de ultima generatie, HTC  One permite oricarui utilizator sa captureze instantanee atractive. Sistemul de camere foto l HTC One permite eliminarea neclaritatilor, realizeaza fotografii panoramice cu ajutorul zoom-ului digital si permite prelucrarea imaginilor cu o serie de aplicatii care reactioneaza la simpla atingere a ecranului. 12 efecte video iti stau la dispozitie pentru a-ti personaliza inregistrarile facute cu HTC One, in timp ce sistemul de capturare a luminii iti permite sa realizezi fotografii pe timp de noapte sau in incaperi intunecoase. Functia UFocul a smartphoneului iti permite sa elimini neclaritatile din imagine atat inainte de realizarea instantaneului, cat si dupa ce fotografia a fost facuta. 

HTC One: Sistem audio fara concurenta 

Muzica ta preferata este mult mai atractiva odata ce o asculti prin intermediul sistemului audio integrat in smartphone-ul HTC One.  Doua difuzoare stereo, amplificatoarele integrate si software-ul care controleaza automat balansul transforma experienta audio oferita de HTC One intr-un adevarat concert live. Sistemul audio este ideal pentru petrecerile ad-hoc impreuna cu prietenii tai, dar si pentru a asculta muzica favorita in locuri unde nu ai acces la sisteme audio performante.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *