Sport

Incaltaminte Adidas:lansarea editiei speciale de Craciun

Recomanda informatia!

Continuarea fireasca a colectiilor lansate in ultimii doi ani , Bad Dreams este cea mai noua linie de pantofi sport NBA, editia de Craciun, a celor de la Adidas, cu acelasi design cool si colorat. Ce-si propune acest soi inedit de incaltaminte Adidas? Vanzari generoase, bineinteles, dar si o expunere cu ocazia actiunii NBA Christmas Day organizate in acest an. 

Noua colectie de incaltaminte Adidas include 4 perechi de pantofi sport, „infiorator” de interesanti, care au primit numele D Rose 5, Crazylight Boost, adidas J Wall 1 si adidas Crazy 8 II. Colectia va fi comercializata in magazinele din SUA la preturi de 140 dolari (pentru primele doua modele), respectiv 115 si 125 dolari pentru ultimele doua. 

Asa cum s-a intamplat si in cazul colectiilor anterioare, noii pantofi sport Adidas, special conceputi pentru vedetele baschetului, jucatorii NBA, includ elemente fosforescente care se evidentiaza in intuneric, plus logoul Adidas si alte insemne ale brandului. 

Pantofii sport ganditi pentru colectia Bad Dreams au fost separati in categorii, cel putin din punct de vedere cromatic: doua dintre perechi abunda in alb, negru si gri (punctate de mici detalii rosii, respectiv galbene, mai precis logoul Adidas), iar celelalte doua sunt viu colorate. Una este un adevarat mozaic de culori, parand mai degraba o creatie graffiti, in cealalta este un amestec de nuante vii de verde. 

Pantofii din ultima categorie au fost inspirati de aspectul festiv – deci, colorat – al sarbatorilor de iarna, sustin reprezentantii Adidas, insa toti fac referiri discrete la Ajunul Craciunului prin diferite simboluri inserate. 

Oricum ar fi, acest nou tip de incaltaminte Adidas este greu de ignorat, iar fanii cu siguranta nu vor ramane insensibili. Pana una, alta, insa, ce se stie clar este ca acesti pantofi sport vor fi purtati de jucatori ca John Wall, Damian Lillard si Derrick Rose (toti sponsorizati de Adidas) in meciul de baschet organizat cu ocazia Craciunului.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *