Sex-Relatii-Copii

3 Cauze pentru un test de sarcina fals pozitiv

Recomanda informatia!

In timpul sarcinii, nivelurile de hCG continua sa creasca pe masura ce placenta creste, dublandu-se la fiecare cateva zile si atingand maximul in jur de 10 saptamani. Cand se termina o sarcina, nivelurile de hCG incep sa scada, dar este un proces lent.

Hormonul poate ramane in sange si urina pana la sase saptamani dupa sfarsitul sarcinii. Este posibil sa aveti un test de sarcina pozitiv sau fals pana cand nivelurile dvs. de hCG revin la starea lor de graviditate.

Daca avortul spontan a fost spontan, este, de asemenea, posibil ca nu tot tesutul legat de sarcina sa fie eliminat. Acest lucru va face ca nivelurile de hCG sa ramana ridicate.

Cand se intampla acest lucru, este adesea necesara o procedura chirurgicala minora numita dilatare si chiuretaj (D si C) pentru a indeparta tesutul.

Cel mai bine este sa faceti o vizita doctorului de specialitate, iar in cazul in care sunteti insarcinata calculator sarcina poate fi ghidul tau online de-a lungul sarcinii.

2. Eroare utilizator

La fel ca majoritatea lucrurilor din viata, un test de sarcina la domiciliu nu sunt infailibile. Este important sa urmati exact instructiunile pachetului. Verificati data de expirare inainte de a utiliza testul.

Chiar si cu aceste garantii, poate aparea o eroare de utilizator. Una dintre cele mai frecvente greseli este efectuarea testului prea devreme in timpul ciclului. Acest lucru poate provoca fie un fals negativ, fie un fals pozitiv.

De asemenea, este important sa utilizati testul atunci cand urina dvs. nu este diluata excesiv cu apa. Utilizati testul atunci cand urina este foarte concentrata, ca atunci cand va treziti prima data dimineata.

Este important sa lasati joja in fluxul de urina pentru timpul exact alocat. Luati in considerare setarea unui cronometru pe un cronometru sau pe telefon. Acest lucru va poate ajuta sa urmariti cat timp a fost joja in fluxul de urina.

Veti dori sa utilizati din nou un cronometru in timp ce asteptati rezultatele. Verificarea rezultatelor dvs. in perioada de timp a rezultatului este, de asemenea, importanta.

3. Liniile de evaporare

Uneori, o linie de evaporare poate fi confundata cu un test de sarcina pozitiv. Unele teste la domiciliu arata doua linii cand se detecteaza hCG si o linie cand hCG nu este detectata.

Liniile sunt de obicei de o culoare stralucitoare, cum ar fi roz, rosu sau albastru. Uneori, va aparea o a doua linie de culoare slaba. Aceasta linie poate reprezenta o sarcina timpurie sau poate fi o linie de evaporare.

Este probabil o linie de evaporare daca linia este complet incolora.

Liniile de evaporare pot aparea la un test pe care il vedeti dupa ce urina dvs. s-a evaporat complet. Uneori sunt cauzate de niveluri hormonale care nu reprezinta sarcina.

Cel mai bun mod de a evita confuzia cu o linie de evaporare este sa urmati instructiunile de sincronizare ale testului exact asa cum sunt date.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *