Sex-Relatii-Copii

Proextender aparat marirea penisului

Recomanda informatia!

Vrei un penis mai mare, erectii puternice si un control deplin al ejacularii?

Sitemul Proextender este solutia recomandata de urologi si chirurgi plasticieni pentru marirea penisului si pentru tratarea problemelor cu erectiile si ejacularea precoce.

Sistemul Proextender este format din 3 componenete:

1. Aparat pentru marirea penisului realizat de un doctor din Danemarca specialist in metode de marire a penisului. Dispozitivul Proextender garanteaza o marire a penisului atat in lungime cat si in grosime fara a provoca rani sau durere. In urma tractiunii aplicate de aparat, reactia naturala a penisului este de a multiplica tesutul celular, rezultand astfel un penis mai mare si mai gros.

2. A doua componenta a sistemului, pilulele Promen Plus, au rolul de a intensifica circulatia sangelui la nivelul penisului, grabind astfel rezultatele aparatului Proextender si in acelasi timp imbunatatind viata sexuala. Promen Plus este un supliment 100% natural care ajuta la marirea penisului cu pana la 35 %, elimina problemele cu ejacularea precoce, ofera erectii puternice si orgasme mai intense.

    La 5 flacoane de Promen Plus, primiti dipozitivul Proextender gratuit !!!

3. A treia componenta a sistemului Proextender este o carte electronica cu cele mai eficiente exercitii de marire a penisului. Cd-ul contine instructiuni pentru incepatori si avansati, precum si alte metode de marire a penisului si de imbunatatire a vietii sexuale.

Utilizarea simultana a celor 3 componente ale sistemului Proextender iti vor aduce garantat cele mai bune rezultate intr-un timp cat mai scurt.

Spre deosebire de metodele chirurgicale, care sunt dureroase si costisitoare, sistemul Proextender ofera barbatilor sansa de a avea o viata sexuala asa cum isi doresc prin metode naturale care nu provoaca durere. Sistemul Proextender se bazeaza pe capacitatea corpului de a raspunde la tratamentul aplicat, pentru a putea atinge performantele sexuale visate.

La primul Simpozion International Interdisciplinar despre Chirurgia de Reconstructie Genitala o echipa de cercetatori a realizat un studiu pe un esantion de 18 barbati cu varste cuprinse intre 23 si 47 de ani, pe o perioada intre 8 si 24 de saptamani, care au urmat un tratament cu pilulele Promen Plus si aparatul de marire a penisului Proextender. Rezultatele obtinute au fost:

-o crestere a penisului in lugime si circumferinta

-erectii ferme si de lunga durata

-un control mai bun al ejacularii

-o intensificare a circulatiei sangelui

-cresterea volumului spermei

In primele 4 saptamani de utilizare a sistemului Proextender veti observa o alungire a penisului si o imbunatatire semnificativa a vietii sexuale. Orgasmele vor fi mai intense, veti avea un bun control al ejacularii, erectiile vor fi puternice si lungi si veti observa o crestere a cantitatii spermei.

In urmatoarele 8 saptamani marirea penisului in lungime si grosime va fi evidenta, iar performantele sexuale se vor imbunatati. De asemenea veti simti o crestere a apetitului sexual.

Dupa 12 saptamani suplimetele Promen Plus au efectul maxim atata timp cat se continua tratamentul, iar performantele sexuale vor fi mai bune ca niciodata. Se poate observa si o crestere a penisului in lungime si circumferinta.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *