Sex-Relatii-Copii

Femeile sunt mai fericite decat barbatii dupa un divort

Recomanda informatia!

Un studiu afirma ca femeile sunt mai fericite decat barbatii dupa un divort. Se pare ca acestea sunt fericite sa fie din nou celibatare si vor sa ramana asa cat mai multa vreme cu putinta. Domnii in schimb sunt mai disponibili sa inceapa o relatie noua la scurt timp de la divort.

Divortul face parte din probele la care ne supune viata. Daca fiecare reactioneaza altfel si incearca sa isi revina asa cum poate dupa un divort, se pare ca intre cele doua sexe exista o diferenta fundamentala: capacitatea de a trece la altceva si asta cu zambetul pe buze. Se pare ca femeile sunt mai capabile de acest lucru decat barbatii. Un studiu realizat de catre revista Style scoate la iveala faptul ca femeile sunt mai fericite decat barbatii dupa o separare (Girl Pow, nu de alta). Cercetarile au fost efectuate asupra 1060 de persoane divortate al caror varsta medie este de 54 de ani si carora li s-a cerut sa completeze un set de 30 de intrebari cu privire la viata lor personala  si motivele ce au dus la aceasta ruptura.

Se pare ca numai putin din 53% din femeile interogate au declarat faptul ca sunt mult mai fericite dupa un divort in timp ce doar 32% din barbati au afirmat acest lucru. Acestia din urma au tendinta sa foloseasca cuvinte peiorative pentru a descrie aceasta experienta precum esec sau deceptie in timp ce femeile au o perceptie mult mai pozitiva asupra lucrurilor.

Divortul nu este nimic rusinos pentru aproximativ 86% din persoane. 61% din femei au declarat ca sunt incantate de faptul ca sunt din nou celibatare. Chiar daca sentimentele inca sunt pastrate, 17% din barbati se implica aproape imediat dupa divort intr-o noua relatie. Printre principalele motive ale unui divort se numara schimbarea comportamentului partenerului de viata, lipsa de comunicare sau infidelitatea.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *