Sex-Relatii-Copii

Tu ce carucior vrei sa cumperi pentru bebelusul tau?

Recomanda informatia!

Unul dintre cele mai “dificile” momente este alegerea unui carucior de bebe, deoarece pe piata exista o multime de modele de carucioare pentru copii de unde parintii pot alege. In cele ce urmeaza va voi da cateva sfaturi pentru alegerea unui carucior de bebelus.

1. In primul rand siguranta nou nascutului e pe primul loc. El nu trebuie sa-si raneasca degetelele in partile metalice ale caruciorului, deci parintii trebuie sa ia in considerare si acest aspect.

2. Multifunctionalitatea. E de preferat un carucior care poate fi folosit si ca landou sau scaun auto pentru cei mici.

3. Achizitionarea unui model de carucior pentru cel mic dotat cu centura de siguranta este prioritara

4. Caruciorul trebuie dotat cu un maner reversibil. In primele luni de viata, copilul e bine sa priveasca chipul mamei, ca mai apoi sa fie cu fata spre lumea ce il inconjoara, pentru a putea vedea lucrurile din jur.

5. Din nou revin la siguranta nou nascutului, franele caruciorului trebuie sa fie de calitate pentru a preveni accidentele care se pot intampla din cauza neasigurarii caruciorului sau a franelor de o calitate indoielnica.

6. Rotile trebuie sa fie mari, din cauciuc pentru a nu deranja copilul de orice denivelare aparuta, bidirectionale pentru a putea manevra caruciorul cu usurinta. Caruciorul Inglesina Zippy pe care l-am vazut pe iBebe pare sa respecte toate indicatiile de mai sus si nici nu costa mult.

7. Un lucru de retinut este acela ca spatarul caruciorului trebuie sa fie mobil, deoarece in lunile ce vor urma, copilul va avea nevoie sa stea in sezut.

Alege un carucior pentru copii confectionat doar din materiale de calitate

8. Materialul din care e facut caruciorul trebuie sa fie de calitate, impermeabil si sa permita o aerisire adecvata. De asemenea trebuie luat in calcul si posibilitatea de a spala partile textile, deoarece un nou nascut poate murdari oricand cu mancare, suc si asa mai departe.

9. Un carucior putin mai maricel are intotdeauna prioritate, deoarece ii va permite copilului sa se miste in voie si cand va mai creste putin.

10. Un carucior pentru copii dotat cu tavita sub landou , la nivelul rotilor si cu o geanta pentru mama e intotdeauna o prioritate, deoarece se pot depozita scutece, mancarea bebelusului, servetele umede si alte lucruri de care mai are nevoie o mama si un nou nascut.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *