Sex-Relatii-Copii

Doamnelor, iata 4 tipuri de barbat de evitat

Recomanda informatia!

Este vara, este sezonul cald, cel al soarelui, al nisipului cald, al relaxarii la mare si al calatoriilor. Dar si sezonul iubirii. Vara  parca simtim mai mult nevoia sa seducem, sa ne facem placute si sa ii cucerim pe cei din genta masculina. Chiar daca esti singra asta nu inseamna ca trebuie sa intri cu oricine in relatie doar de dragul de a nu fi singura. Iata 4 tipuri de barbat de evitat.

Rasistul. Da doamnelor. Trebuie sa evitati rasistii. La restaurant sau la cinema, nu se pot abtine sa nu critice  sau sa jigneasca persoanele de alte nationalitati sau persoanele care au un accent, provin dintr-o alta regiune. Ceea ce poate sa iti transforme intalnirea amoroasa intr-un veritabil cosmar.

Romanticul in exces. Chiar daca este extrem de atent si are cele mai bune intentii, romanticul in exces este un barbat cu care relatia risca sa devina periculoasa. Asta deoarece vrea sa fie cel mai bun amant si daca nu ii iese risca sa derapeze si sa cada rapid in gelozie posesiva.

Pretentiosul. Este tipul de barbat care nu stie sa faca diferenta intre aroganta si incredere in sine. Se comporta de parca ar fi superior tuturor, cu totii ii sunt inferiori. Ii priveste pe toti de sus, este lipsit de respect in cele mai multe situatii. Ceea ce le place femeilor este aroganta amestecata cu simtul umorului. Daca este vorba doar de aroganta, nu multumim. Pretentiosul nu este capabil sa aprecieze eforturile celorlalti ceea ce este departe de a fi atragator. In plus, pretentiosului ii place ca partenera de viata sa stea in umbra sa, sa nu il eclipseze.

Barbatul cu ambitie zero. Un barbat fara ambitii, chiar daca este atragator din punct de vedere fizic, nu este pe placul femeilor. Acesta da dovada de lasitate si abandon. Femeile apreciaza mai mult barbatii ambitiosi, care depun eforturi in realizarea obiectivelor.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *