Caruciorul pentru copii: Aspect sau siguranta?

Recomanda informatia!

In foarte scurt timp veti realiza ca bucuria de a gasi foarte multe tipuri de carucioare va aduce cu sine o multime de intrebari care se pot transforma in adevarate batai de cap. Asadar, care este cel mai bun carucior si ce model sa alegem?

Stabileste bugetul atunci cand vrei sa cumperi un carucior pentru copii

De la inceput putem spune ca un carucior bun este cel care se pliaza cel mai bine pe nevoile actuale ale parintilor. Bugetul: iata cel mai important factor pentru a restrange plaja carucioarelor. Acesta se stabileste inainte de a merge la cumparaturi, iar nu in timpul cumparaturilor, luati de val si atrasi de oferte irezistibile, veti constata acasa ca ati ales un produs mai scump decat era necesar. Lifestyle: faceti plimbari pe teren denivelat, parcuri? atunci un carucior cu suspensii si roti gonflabile este cel mai potrivit. Daca din contra, veti folosi caruciorul pe strazi asfaltate, in mall-uri sau zone netede este recomandat un carucior cu roti mici. Un alt aspect important este cel legat de transport.

Daca veti deplasa bebelusul cu masina trebuie sa luati in calcul plierea caruciorului si spatiul de depozitare in portbagaj. Unele carucioare pentru copii dispun de cosuri care se pot transforma in scaune auto pentru masina. Siguranta: achizitionati un model cu centura de siguranta, ideal de prins in 5 puncte. Urmariti cu atentie elementele caruciorului, caruciorul nu trebuie sa poata fi pliat de catre copil sau sa contina varfuri ascutite in care copilul se poate intepa sau rani la degete, maini. Verificati franele caruciorului si materialul din care este realizat.Un carucior foarte fiabil este si caruciorul Inglesina Zippy, majoritatea clientilor declarandu-se foarte multumiti atat de calitate cat si de pret.

Manevrabiliate si manere: testati caruciorul in magazin, verificati manevrabilitatea. Bebelusii prefera sa admire locurile prin care trec, sunt deseori atrasi de sunete si obiecte colorate. Asigurati-va ca poate privi in jurul sau. Manerele reversibile ale caruciorului sunt extrem de importante. In primele luni de viata ale bebelusului veti prefera sa aveti contact vizual permanent in timp ce mai tarziu bebelusul va prefera sa sta cu fata in directia de mers.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *