Sex-Relatii-Copii

Cat de eficienta este pastila de a doua zi?

Recomanda informatia!

În România ai două variante de contraceptive secundare: Postinor 2 şi Escapelle. Postinor 2 conţine două tablete care se administrează astfel: prima la o oră după contactul sexual neprotejat, iar a doua în decurs de opt ore de la prima pastilă. Medicii recomandă să nu iei mai mult de două tablete lunar, iar dacă este cazul, atunci ar trebui să iei anticoncepţionale normale, nu cele de urgenţă. Poţi găsi Postinor 2 în farmacii la preţul de până de 65 de lei. Nu ar trebui să iei dacă eşti sau crezi că eşti însărcinată, în cazul în care ai sângerări vaginale de origini necunoscute, afecţiuni renale, hepatice, icter de sarcină, carcinoame de sân, ovare sau uter.

Acest articol din Libertatea ne prezinta doua dintre pastilele de a doua zi. Daca inca nu sunteti decisi ce si cum sa faceti, va recomand un articol excelent despre pastila de a doua zi de pe sexsafe.ro.

Despre ce si cum, despre eventualele efecte secundare ale pastilei de a doua zi, despre cat de eficienta este pastila de a doua zi si toate aceste intrebari, aflati raspunsul pe SexSafe.

Aveti grija de dumneavoastra si documentati-va!

 

X

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *