Sex-Relatii-Copii

Atentie mare la drogul sexului!

Recomanda informatia!

Oficial nu există. Neoficial, e consumat prin baruri și face victime. „Drogul violului”, GBH, a intrat de mai bine de un an pe piața românească. Pentru că unul dintre efectele lui este și amnezia, fetele cărora li s-a administrat nu și-au amintit mare lucru. Decât poate că s-au distrat pe cinste. Realitatea e însă mult mai sumbră.

Oficialii Agenției Naționale Antidrog spun că nu există nicio problemă cu GHB. Drogul provine din Marea Britanie și, în ultimii trei ani, nu au fost înregistrate, în România, cazuri de urgenţe medicale din cauza consumului. „Având în vedere rezultatele obţinute din evaluarea tuturor datelor colectate în ultimii ani şi a studiilor realizate de specialiştii ANA, se poate concluziona că atât prezenţa pe reţelele de trafic, cât şi consumul de GHB nu reprezintă un fenomen în România”, susține chestorul de poliție Sorin Oprea, șeful ANA.

Pentru a fi sigure la ce risc va expuneti, va sfatuiesc sa cititi pe sexsafe.ro despre ce poate provoca drogul sexului si cum puteti sa il evitati.

Un articol foarte interesant despre cum sa iti dai seama de drogul sexului, online pe SEXSAFE.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *