Sex-Relatii-Copii

Cum poti mentine echilibrul intre relatia de cuplu si viata ta?

Recomanda informatia!

Cum te simti in relatia ta de cuplu? Esti sigura ca dai si ca ai spatiul de care ai nevoie? Sau din contra, te simti cam sufocata si simti ca esti pe cale sa iti pierzi o parte din personalitatea ta?

Un lucru e sigur- poti mentine echilibrul intre relatia de cuplu si propria ta ta viata. Dar acest lucru necesita respectarea anumitor reguli si etape.

Relatiile de cuplu sunt foarte complexe. Sunt bazate pe emotii mai ales. Si fiecare persoana are asteptari diferite vis-a-vis de cealalta. Citind acest articol vei afla cateva sfaturi pentru a fi fericita fara sa iti bulversezi insa starea de bine.

Incercati lucruri noi. Pentru a mentine echilibrul in relatia de cuplu, este primordial sa iti amintesti ca experientele tale si ca viata ta nu ar trebui sa se limiteze la cea a partenerului tau. Deci nu renunta la hobby-urile tale, chiar daca nu sunt aceleasi cu ale partenerului. Vei reusi astfel sa fii in stare mai alerta, sa ai noi subiecte de conversatie si sa legi noi relatii de prietenie.

Nu uita ca tu esti cea care isi controleza viata. Simti ca ai probleme atunci cand vrei sa mentii echilibrul intre viata de cuplu si viata ta personala? Sau ca persoana de langa tine te face sa fii mereu sub presiune?

In acest caz, ar trebui sa incerci sa stabilesti anumite limite. Trebuie de asemenea sa stabilesti si care este influenta pe care ar putea sa o aiba opinia sau deciziile partenerului.

Ai incredere in tine. Este un lucru foarte important care te va ajuta sa mentii echilibrul. Un lucru care se afla in legatura directa cu gelozia.

Nu sacrifica totul pentru o relatie. O relatie nu ar trebui sa insemne niciodata un sacrificiu. Simti ca ai dat totul pentru celalalt, dar nu ai primit nimic in schimb? Nu uita ca fiecare persoana ar trebui sa se plaseze in centrul propriului sau univers.

 

 

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *