Sex-Relatii-Copii

Oferta speciala daca cumperi un carucior pentru copii Graco Evo

Recomanda informatia!

Noile modele de carucioare copii Evo, “Born in USA” de la Graco au cucerit deja parintii de pe ambele maluri ale Atlanticului, reusind sa ajunga numarul unu ca unitati vandute. Usoare, ergonomice, extrem de accesorizate, carucioarele pentru copii Graco Evo sunt tot mai populare, fiind apreciate de parintii din toata lumea.

Modelele decarucioare copii ale gigantului brand american Graco nu au nevoie de multe recomandari, ele fiind cunoscute de zeci de milioane de parinti din intreaga lume. Colectia 2014 de carucioare copii de la Graco se remarca prin inovativul model Evo: usor, ergonomic, disponibil intr-o paleta cromatica atractiva.

Carucioarele copii Evo de la Graco au catreva caracteristici de exceptie:

– scaunul sport reversibil, cu orientare spre fata sau spre spate

– pliere compactacos mare pentru cumparaturi si pentru depozitarea lucrurilor bebelusului

– rotile caruciorului se pot bloca pe directia de mers, sau se pot roti la 360 de grade astfel incat caruciorul poate fi condus mai usor

Carucioarele copii Evo pot fi achizitionate in varianta sport sau ca sisteme 2 in 1 (cu scoica auto) sau 3 in 1 (cu landou si scoica auto).

De unde poti cumpara carucioare Graco Evo

Ibebe este unul dintre magazinele online cu produse si articole pentru copii din Romania de unde poti cumpara noul carucior Graco Evo. Pe iBebe vei gasi mai multe modele de carucioare pentru copii, preturile de aici fiind sensibil mai mici decat in cazul celorlalte magazine ce comercializeaza articole pentru copii in tara noastra.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *