Sex-Relatii-Copii

Sfaturi despre marsupii pentru bebelusi

Recomanda informatia!

De la sling-uri simple pana la marsupiile modulare de tip rucsac exista o multitudine de marsupii potrivite fiecarui parinte si stil de viata. Aflati din acest articol ce fel de marsupii vi se potrivesc cel mai bine in functie de buget, de modul in care doriti sa purtati copilul si de persoanele care vor folosi efectiv acest marsupiu.

Unul dintre primele aspecte pe care trebuie sa le aveti in vedere atunci cand alegeti un marsupiu, este cel referitor la modul de prindere al marsupiului, acesta afectand in mod direct persoana care il poarta. Exista marsupii care se prind in fata (pe piept), in spate, pe ambii umeri sau numai pe unul. Pentru parintii care au probleme cu spatele, sunt mai convenabile marsupiile frontale sau prinse la spate care distribuie greutatea pe ambii umeri. Multi parinti insa prefera flexibilitatea oferita de marsupiile cu prindere pe un singur umar.

Dupa cum bine vedeti in acest articol, marsupiile pentru bebelusi pot fi de mai multe feluri.

Cel mai bine este sa mergeti la un doctor si acesta sa va dea un sfat despre marsupii pentru bebelusi. Despre ce fel de marsupii sa cumparati si cat de mult sa tineti bebelusul in el.

Acesta o sa va spuna cateva din avantajele acestor marsupii pentru bebelusi din magazinul online BabyNeeds.

Acum puteti merge cu bebelusul dumneavoastra oriunde doriti.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *