Sex-Relatii-Copii

Masajul erotic – o placere aparte

Recomanda informatia!

Nu trebuie sa fii un specialist pentru a oferi un masaj de exceptie! Tot ce trebuie sa faci este sa inveti niste tehnici de baza care sa ofere placere partenerei sau partenerului.

Masajul erotic se bazeaza pe stapanirea miscarii mainilor si a corpului si pe improvizare de-a lungul procesului.

Masajul erotic oferit partenerului

Un cuplu modern ar trebui sa fie destul de deschis si pe langa sexul propriu zis sa aiba parte si de alt fel de momente intime. Exista multe motive pentru a oferi un masaj partenerului. Fetisurile, tinutele vestimentare sexy, lenjeria de asistenta si alte jocuri de cuplu ar trebui sa fie de nelipsit pentru armonia unei relatii. Masajul erotic facut ca un preludiu inaintea actului sexual poate oferi placeri neintalnite, facand ca si actul sexual in sine sa fie o experienta extraordinara.

Este bine sa apelam la un salon de masaj erotic?

Parerile sunt impartite, insa cateodata, da, chiar este recomandat sa apelam la saloanele de masaj erotic. Sunt cazuri in care viata sexuala de cuplu devine cam monotona si desi nu exista altfel de probleme in cuplu, atunci cand vine vorba de sex sunt retineri de o parte sau de alta…sau chiar de ambele parti. In multe din cazurile in care se ajunge la psiholog pentru probleme in cuplu, acesta recomanda cplului sa experimenteze masajul erotic acasa sau chiar sa experimenteze masajul intr-un salon de masaj erotic impreuna. Tocmai de aceea, foarte multe saloane de masaj erotic au si acest tip de serviciu pe lista.

Masajul erotic este totodata o relaxare aparte, iar daca se intampla sa fim celibatari, sa nu avem parteneri, atunci nu ar fi nici o problema sa apelam la serviciile unui salon de masaj erotic. In acest caz putem vedea un salon erotic ca un salon de masaj clasic, beneficiind de aceste servicii doar pentru relaxare.

Exista totusi si multe persoane care apeleaza la serviciile acestor saloane chiar daca sunt insurati sau traiesc in concubinaj cu cineva. Teoretic, acest lucru nu ar trebui sa se intample fara voia partenerei, insa cum barbatii nu se simt in totalitate impliniti de partenera, ajung sa apeleze la saloanele de masaj erotic.

Fiind o cerere asa de mare pentru saloane de masaj erotic, acestea s-au inmultit rapid in majoritatea oraselor tarii. Bucurestiul este fruntas la acest capitol datorita cererii mari, dar si datorita faptului ca este cel mai populat oras al tarii.

In concluzie, masajul erotic este cu adevarat o placere aparte si poate fi stapanit si oferit de oricine. Ideal ar fi ca acest proces sa fie indeplinit de partenera, iar in cazul in care partenera nu exista, atunci nu este chiar un lucru rau daca apelam la serviciile acestor saloane de masaj.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *