Sex-Relatii-Copii

Nuduri… la mare cautare

Recomanda informatia!

Cine spune ca romancele nu sunt femei frumoase? Dimpotriva, ne-am obisnuit sa admiram tot mai des nuditatea apropiata de perfectiune a unor vedete din spatiul monden romanesc. De fapt, in ultimul timp am observat ca pictorialele nud cu personaje cu preocupari din toate domeniile sunt o adevarata mana cereasca, iar propunerile venite din partea specialistilor sunt binevenite.
Mai multe nume sonore din modellingul romanesc au realizat astfel de sedinte foto incendiare pentru Bucatarescu, cu sprijinul fotografei Brandusa Iacob: Roxana Marinescu, Andreea Tonciu, Adina Barbu, Livia Tavaluc, Alina Coltan, Cristina Pana.
Roxana Marinescu, una dintre marile descoperiri din ultima vreme, este un personaj complex. Totodata make-up artist si model neconventional, fosta campioana de tenis ne-a distras atentia cu noi fotografii. Iar Andreea Tonciu apare in noi ipostaze de la parada unei noi colectii de costume de baie, un remake al unei teme celebre din „American Beauty“, trupul ei fiind acoperit doar de cateva petale de trandafiri.
Adina Barbu a explodat in media autohtona in toamna lui 2010, propulsata tot de acelasi site si preluata apoi de televiziuni (a fost invitata in peste 50 show-uri) si de presa scrisa. Asa ca va prezentam noi cadre explozibile dedicate echipei Steaua, al carei suporter infocat este. Livia Tavaluc, fosta Fata de la pagina 3 a unui tabloid central, actualmente model, a aratat si ea aproape totul in cateva ipostaze incitante, alaturi de concurenta de la Next Diva 2 Alina Coltan, precum si de Cristina Pana, care face modelling de opt ani, fiind in paralel si asistenta cunoscutelor vedete de televiziune Mihaela Radulescu si Adriana Bahmuteanu.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *