Divertisment

Lauda de sine nu miroase a bine

Recomanda informatia!

Mircea Badea si Carmen Bruma formeaza un cuplu inca de la inceputul anilor 2000 si, desi sunt de foarte multi ani impreuna, nu au tinut prea des paginile ziarelor mondene. Cei doi prezentatori au reusit sa fenteze paparazzii, care nu i-au surprins in ipostaze care sa socheze. Insa, de data aceasta, chiar Mircea este cel care ne ofera un subiect monden, unul cat se poate de sexy. Chiar daca mereu critica acest tip de stiri.
Badea a facut pe fotograful si, avand-o drept model pe iubita sa, a semnat o sedinta foto pentru publicatie. Realizatorul a fost solicitat sa-si dovedeasca talentul de fotograf si a reusit un pictorial genial, dupa cum se lauda chiar pe blogul sau. „Revista m-a obligat sa fiu fotograf genial pentru numarul din august. Da, mi-au pus pistolul la tampla. Ce sa fac? M-am supus. Toate detaliile le veti gasi in revista. Dar, pentru ca n-aveau incredere (culmea) in abilitatile mele de artist renascentist, l-au mai rugat pe profesionistul Alex Galmeanu sa presteze si el corespunzator, macar coperta sa fie performanta. Okeeei! Daca Galmeanu poate sa alerge bine in Herastrau (chiar foarte bine), eu de ce n-as fi capabil sa execut neste capodopere la el in studio? Asadar, supun votului cateva mostre de arta fotografica (ale mele) si oarecari tentative timide (ale lui). Prin urmare, sunt mai bun sau muuuult mai buuuun“, intreaba Badea.
Intelegem necesitatea sa de a se lauda cu prietena lui fotomodeala, dar de ce nu ne arata mai mult? Pai haideti sa ne intelegem, fotografiile realizate de el ne-o arata pe Carmen imbracata, iar cele realizate de Alex o surprind pe aceasta in costum de baie. De aici credem ca nimeni nu va vota fotografiile lui Mircea, indiferent cat se lauda el ca sunt geniale, ca nu prea avem ce admira. Si cum proverbul spune „lauda de sine nu miroase a bine“, vom vedea cine va iesi invingator. Tinand cont si de faptul ca Badea este considerat un dur critic, datorita emisiunii in care are gura sloboda, cu siguranta voturile nu ii vor fi favorabile. Noi, totusi, ii uram succesuri…
Si il sfatuim sa se gandeasca bine daca pleaca de la Antene sau nu. De vreme ce „Micul Fum“, hackerul care a spart conturile de pe un binecunoscut site de socializare si de email ale unor vedete, sustine ca Mircea se pregateste de demisie, ar fi bine ca acesta sa cantareasca decizia finala. Oricum, ne-ar uimi tradarea sa, de vreme ce se considera un personaj cu coloana vertebrala.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *