Divertisment

Ultimele trenduri in materie de torturi de nunta

Recomanda informatia!

Tortul este ultima impresie cu care pleaca invitatii tai acasa, asadar trebuie sa faci o alegere cat mai impresionanta. Expertii cofetari si-au dat cu parerea care vor fi cele mai sic designuri de tort de nunta in 2014.

1. Torturi de nunta mai extravagante, mai inalte si cu detalii mai atent lucrate. Aspectul estetic joaca un rol din ce in ce mai important. Bineinteles, gustul trebuie sa fie cel putin la fel de savuros.

2. Tortul de nunta inspirat din tinuta miresei: cu broderii si dantele comestibile. O adevarata opera de arta care ii va impresiona chiar si pe cei mai pretentiosi invitati.

3. Decoratiuni aurii si mult sclipici. Tortul va fi o bijuterie in adevaratul sens al cuvantului, \\”poleit\\” cu aur. Iar daca rochia miresei are si ea cateva detalii aurii cu atat mai bine!

4. Decoratiuni ne-comestibile precum panglicile si fundele din satin, brosele cu multe pietre transparente si florile naturale isi vor castiga locul de onoare si pe tortul de nunta.

5. Flori comestibile care reproduc sau se asorteaza cu florile din buchetul de mireasa. Acestea arata atat de realist, incat nu te poti indura sa le mananci.

6. Tortul cu detalii moderne minimaliste, pictat manual sau cu decoratiuni retro. Pe langa banalele flori comestibile, au aparut multe alte influente moderne in decorarea tortului.

7. Torturi extravagante… sau neconventionale. De la decoratiunile amuzante si pana la tortul cu tematica populat de micuti zombie si balti de sange, tortul teren de fotbal sau tortul in forma de rochie de mireasa, poti sa comanzi aproape orice model in ziua de astazi.

Vei avea la dispozitie o multime de modele standard de tort pentru nunta, dar asta nu inseamna ca trebuie sa iti limitezi alegerile. Poti avea mai mult de atat daca stii ce vrei!

 

Sursa

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *