Divertisment

Semne ca esti un fan adevarat al serialului Friends

Recomanda informatia!

Ai urmarit vreodata un episod al serialului cult Friends si te-ai gandit ca ai putea fi al saptelea personaj principal? Ei bine, nu esti singurul! Aceasta comedie iconica si-a lasat amprenta asupra anilor ’90 si 2000 si continua sa captiveze generatiile de astazi. Daca te intrebi daca esti un adevarat fan ‘Friends’, iata cateva semne care ar putea confirma acest lucru.

Stii numele personajelor pe de rost

Nu exista nicio indoiala ca, daca esti un fan adevarat al serialului, poti numi cu usurinta cei sase protagonisti: Monica, Chandler, Joey, Ross, Rachel si Phoebe. Aceste personaje si-au lasat amprenta asupra istoriei televiziunii si au devenit adevarate vedete. Vietile si aventurile lor continua sa te faca sa razi si sa te emotioneze cu fiecare vizionare.

Te-ai uitat la fiecare episod de cel putin doua ori

Nu este neobisnuit ca fanii “Friends” sa fi vazut fiecare episod de mai multe ori. Acest serial a marcat o generatie prin prospetimea, umorul si calitatea scriiturii sale. Daca ati urmarit fiecare episod de cel putin doua ori, este o dovada a pasiunii tale pentru aceasta comedie cult.

Stii in ce episod a aparut pentru prima data fiecare personaj

Pentru fanii obisnuiti, reamintirea primei aparitii a fiecarui personaj este o joaca de copii. Ross, Monica si Phoebe apar in primul episod, in timp ce Chandler si Joey isi fac debutul in episodul doi. Rachel, intre timp, soseste in rochie de mireasa la Central Perk chiar in primul episod, marcand inceputul relatiei sale tumultoase cu Ross.

Cunosti povestile de dragoste dintre personaje

Serialul “Friends” este celebru si pentru numeroasele povesti de dragoste dintre personajele principale. Daca esti un fan adevarat, iti amintesti relatiile dintre Ross si Rachel, Chandler si Monica si Joey si Rachel. De asemenea, vei sti despre relatia secreta dintre Janice si Chandler si despre povestea de dragoste dintre Phoebe si Mike.

Ai o parere despre relatiile romantice ale personajelor

De-a lungul episoadelor, personajele din “Friends” au avut multe relatii romantice, unele mai serioase decat altele. Ca un fan adevarat, este evident ca ai o opinie despre aceste relatii, cum ar fi cea dintre Ross si Rachel sau Monica si Chandler. Este posibil chiar sa fi dezbatut cu alti fani despre viabilitatea anumitor relatii, cum ar fi cea dintre Joey si Phoebe sau Rachel si Joey.

Daca te-ai recunoscut in aceste semne nu exista nicio indoiala ca esti un fan inrait al serialului “Friends”. De la Jennifer Aniston la Central Perk, la milioanele de telespectatori care au urmarit aventurile celor sase prieteni de-a lungul sezoanelor, serialul ‘Friends’ si-a lasat amprenta asupra istoriei televiziunii si continua sa fascineze generatiile de astazi.

Sursa: https://www.plare.fr/20-signes-que-vous-etes-un-vrai-fan-de-la-serie-friends/

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *