Divertisment

Repede, repede, sa nu ne prinda Iri!

Recomanda informatia!

Suparata ca nu isi poate lua fetita in America, deoarece Irinel nu i-a dat pasaportul micutei, Monica Gabor a decis sa petreaca alaturi de Irina o minivacanta pe litoral. Asa se face ca dis-de-dimineata Monica, impreuna cu sora sa, Ramona, dar si cu Irina au plecat spre mare pentru a se distra in familie.
Inca de la plecare cele doua dive au dat de inteles ca vor doar sa se distreze si sa nu fie nevoite sa faca nimic. Astfel, fotomodelele au ales ca bagajele sa le fie carate de catre mama lor, Veronica Bulai, ele iesind din scara blocului fara nicio grija. Drept rasplata pentru munca depusa, Moni si-a pupat mama.

Graba mare

Surorile Gabor au pornit catre litoral insa soferita a uitat un lucru elementar: sa aprinda luminile de intalnire, fapta care constituie contraventie. Si, astfel, Ramona a fost trasa pe dreapta de o patrula a Politiei Autostrazi si amendata conform Codului Rutier. Nefericitul eveniment a avut loc la kilometrul 100, pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers Bucuresti – Constanta. Sanctiunea primita de iubita lui Gabi Badalau a fost de 134 de lei (67 de lei, daca va fi achitata in 48 de ore) si doua puncte de penalizare.
Odata ajunse pe litoral, cele trei au ales sa se cazeze, bineinteles, in complexul rezidential detinut de Madalina, prietena Monicai. Astfel, vor beneficia de confort si liniste, dar si de relaxare. Dar, tinand cont ca sunt insotite de Irinuca, probabil viata de noapte le va lipsi…

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *