Anul nou 2013 si tragerea speciala loto

Recomanda informatia!

Dupa cum am fost obisnuiti deja in ultimii trei ani, loteria a organizat cu o zi inainte de sfarsitul anului 2012, o tragere speciala loto, unde au fost trageri duble atat pentru loto 6 din 49, joker sau loto 5 din 40.

Desigur, pretul biletelor a fost pe masura tragerilor, mai exact dublu, astfel pentru loto 6 din 49, pretul unei variante simple a fost de 8 lei, pentru joker, pretul unei variante simple a fost de 6,40 lei iar pentru 5 din 40, pretul s-a dublat si el ajungand la 3,20 lei.

Participarea la joc nu a depasit recordurile, deoarece populatia si-a cam epuizat resursele financiare pe brad, masa de Craciun plus ca si-au investit banii si in petrecerea de revelion. Acesta realitate si pretul piperat al unei variante simple loto, a facut ca participarea sa fie una normala, nicidecum una peste asteptari cum s-a prognozat.

Dupa efectuarea tragerilor duble, au aparut reporturi atat la loto 6 din 49 cat si la joker, respectiv 5 din 40.

Problema este ca aceste reporturi sunt separat de tragerile normale si mai mult ca sigur se vor evapora deja la tragerea de joi.

Afisarea rezultatelor loto dupa tragerea speciala a Anului nou s-a facut pe doua grile diferite, una continand tragerea normala, iar cealalta continand tragerea suplimentara.

Pana duminica viitoare pe 6 ianuarie 2013 cand se va organiza urmatoarea tragere loto, toti banii si toate reporturile afisate in grila de rezultate pentru tragerea dubla vor disparea din joc, astfel ca noi cei care jucam vom fi nevoiti sa mizam doar pe premiile si reporturile mult mai mici ca valoare din grila de la tragerea normala.

Aceasta practica s-a format la loterie cam odata cu aparitia acestor trageri duble, mai exact pretul se dubleaza, se creeaza un fond separat de castig pentru tragerile suplimentare, in general potul nu se castgia la aceste trageri, iar apoi banii dispar subit.

Dupa fiecare tragere loto, gasiti rezultate loto afisqte in timp real pe site-urile de specialitate.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *