Divertisment

Pentru a face impresie buna, renunta la concediu

Recomanda informatia!

Daiana Anghel s-a alaturat echipei de Stiri Kanal D, in calitate de prezentator. Aceasta o inlocuieste pe Simona Patruleasa care a intrat in concediu de maternitate.
Dupa ultima sa aparitie pe micile ecrane, cu ocazia moderarii reality-showului „Marele castigator“, vedeta TV a decis ca cel mai bine este sa renunte la concediu pentru a face o impresie buna noilor sefi. Asa ca blonda isi petrece mare parte din timpul sau in redactia de stiri si spune ca nu se mai gandeste la vacanta. „In aceasta vara, nu o sa am concediu; probabil ca de ziua mea o sa-mi iau doua zile libere, in rest o sa stau toata ziua in redactie cu noii mei colegi, pentru ca-mi doresc sa fiu implicata total in acest proiect. In zilele libere pe care o sa le am, o sa incerc sa fug la mare, pentru ca sunt indragostita iremediabil de soare si de nisipul marii“, a declarat prezentatoarea pentru ProTV Magazin.
Daiana are o experienta de sapte ani in televiziune. A inceput ca reporter, apoi prezentator de stiri, de stiri sportive, dar si co-prezentator in emisiuni de divertisment. Iar acum o puteti urmari in fiecare luni si marti la televiziunea turceasca.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *