Divertisment

Seriale – cele mai bune episoade de Craciun

Recomanda informatia!

Marele clasic al serialelor televizate – episoadele special dedicate sarbatorilor de sfarsit de an. In cele ce urmeaza vi le propunem pe cele mai marcante dintre ele.

Atunci cand frigul se instaleaza in mod oficial si copacii incep sa isi piarda frunzele si iti pregatesti lista cu cadouri inseamna ca mai este putin pana la Craciun, cea mai iubita sarbatoare a anului. Pentru a mai avea putina rabdare pana atunci iti propunem sa urmaresti episoadele special concepute de Craciun.

 

Friends, sezonul 7, episodul 10.  In acest episod, al zecelea din sezonul 7, Ross incearca sa il invete pe fiul sau obiceiurile de Hanoucca. Doar ca, spre marea sa dezamagire, Ben are un singur gand, Mos Craciun. Ross incearca din rasputeri si, neavand un costum de Mos Craciun, decide sa se deghizeze in…broasca testoasa In timp ce acesta incearca sa capteze atentia fiului sau, Chandler isi face aparitia deghizat in Mos Craciun.

 

Downton Abbey, sezonul 6, episodul 9. Bogat in emotii, acest episod de Craciun a fost extrem de asteptat de un numar mare de persoane deoarece era vorba de ultimul episod al sezonului 6. In acest episod Mary depune (in sfarsit) eforturi cu sora sa Edith care, decide sa se indrepte spre Londra pentru a se muta impreuna cu fiica sa. Un episod in care magia de Craciun opereaza la cote maxime si aproape ca ne face sa uitam de moartea traumatizanta a lui Matthew Crawley la sfarsit de sezon 3.

 

Gossip Girl, sezonul 1, episodul 11. In episodul 11 al sezonului 1 intram in magia de Craciun. In timp ce Blair asteapta sa sarbatoreasca Craciunul cu nerabdare, se trezeste fata in fata cu tatal sau, recent divortat de mama sa, in compania noului sau iubit, Roman. Cat despre Rufus, acesta nu reuseste sa digere apelul primit din partea amantului lui Alison. Serena incearca cu disperare sa gaseasca o surpriza pentru Dan.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *