Divertisment

Dilemador.ro te provoaca sa ai o experinta de room escape!

Recomanda informatia!

Escape rooms mai curand decat escape room

Echipa Dilemador.ro si-a dat seama ca o singura „escape room“ nu este indeajuns pentru a satisface toate gusturile celor care ar spune „Da“ provocarii si, in urma acestui fapt, pune la dispozitia curajosilor trei „escape rooms“ , care au tematici diferite.

Preturile pentru o experienta de „room escape“ variaza in functie de orele la care ajungeti si in functie de numarul de persoane care vor participa. Totodata, in urmatoarele cazuri se beneficiaza de reduceri:

  • Daca sunteti elevi, studenti sau persoane cu dizabilitati pretul este de 30 de ron/ pers
  • Daca se rezerva doua camere simultan, veti beneficia de o reducere de 10% -pentru grupuri
  • Daca se rezerva doua camere in perioade diferite, veti beneficia de o reducere de 5%- pentru grupuri

Asadar, prima „room escape“ are un design inspirat din productia cinematografica „Star Wars“. Fanii filmului vor avea ocazia sa devina un Maestru Jedi, doar ca luptele nu se vor tine in cosmos, ci in Bucuresti. Daca vreti sa descifrati misterul, sa descoperiti cheia si sa deschideti poarta trebuie sa va organizati eficient timpul, sa aveti o minte perspicace si simturile incordate.

A doua „escape room“ este destinata persoanelor a caror varsta este de peste 18 ani si poarta numele de „Kama Sutra“. In aceasta camera, veti avea parte de o atmosfera plina de erotism, adapostiti fiind de camere de supraveghere. Mirosul betisoarelor parfumate va va intampina, iar pentru mai multa distractie se recomanda intrarea in doi. Si in aceasta camera este necesar sa decriptati coduri, sa gasiti chei, sa va dati seama cum se iese inainte ca timpul sa expire. Pentru a trece de portile inchise este necesar sa va puneti mintea la contributie, dar sa faceti si nazdravanii.

A treia „ escape room“ are un design inspirat din cunoscuta productie „ Game of Thrones“. Pentru a deschide zavoarele acestei usi trebuie sa aratati ca aveti trasaturile unui rege. In absenta spiritului de conducator de oaste, dar si a spiritului de echipa, a staruintei sau a ratiunii nu veti deschide portile.

Care este modalitatea de contact?

Persoanele interesate de experimentarea unei „escape room“ pot face o rezervare la numarul de telefon 0749.523.066.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *