Divertisment

Vrei sa fii model The Bank?

Recomanda informatia!

Asa cum a promis, club The Bank isi redeschide portile din toamna cu un nou concept, promovat la final de sezon cu ocazia sosirii Annei Lesko la Constanta.
Desi organizatorii ne-au obisnuit pana acum cu prezentari de moda si cu show-uri cu modele renumite, seara de joi va fi dedicate concertelor live ale artistilor celebri. Si faptul ca locatia s-a dovedit neincapatoare la recitalul basarabencei, dovedeste ca si la Constanta oamenii incep de joi sa petreaca in cluburi.
Daca esti tanara si frumoasa, club The Bank te invita la preselectiile organizate pentru modele si hostesse ce vor urca pe cat-walkul constantean cu ocazia prezentarilor din toamna. Asa ca organizatorii te asteapta sa le demonstrezi ca poti infierbanta atmosfera de week-end.
Pana-n septembrie, insa, sunteti invitati la Restaurantul La Lautari, care functioneaza non-stop avand bucatarie traditionala romaneasca, dar si bucatarie internationala cu preparate deosebite. Luni, joi, vinery, sambata si duminica formatia La Lautari va asteapta cu un
program deosebit, in timp ce in fiecare marti si miercuri vom avea parte de invitati-surpriza.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *