Divertisment

S-a saturat lumea de show-urile lesby ale lui Rose

Recomanda informatia!

Rose continua sa se distreze in Summer Crush Mamaia, chiar daca fostul sau partener, Ionut Budi, nu mai este unul dintre actionari. Mulatra a fost prezenta cu ocazia petrecerii mixte, a comunitatilor vintage si workers, din club, insa nu a reusit sa impresioneze deloc cu vestimentatia sa. Fara nimic spectaculos, cu vesnicii sai pantaloni animal print, domnisoara nu a fost pe placul niciunui mascul, nici macar al unui american de culoare cu care s-a intretinut cateva minute. Si cu care chiar a dansat total pe langa ritm, doar-doar vor petrece noaptea impreuna. Insa nu a avut noroc chiar daca aveau in comun macar un lucru.
Asa ca s-a reintors la ceea ce stie sa faca cel mai bine. S-a pipait cu o alta tanara, prietena de-a sa, „fotomodelul de carton“ bucurandu-se de aceste momente erotice. Si a cam distrus declaratia sa potrivit careia ofera show-urile lesby doar contra unor sume de bani in cadrul unor prezentari, pentru a le anima. Acum nu era pe podium si nici angajata de vreun creator asa ca… raman in picioare barfele potrivit carora apetitul sexual ridicat al pseudovedetei este satisfacut pe deplin doar de alte partenere, barbatii fiind doar un accesoriu de clubareala si de sponsorizare.
Oricum, nu-i prea placut sa o vezi cum se arunca in canapea peste vreo prietena, ca si cum s-ar afla in propriul pat, dornica de a fi macar imbratisata. Cel putin a reusit sa plece din Crush de mana cu aceasta, care parea, insa, implicata intr-o relatie cu un alt barbat ce le urma. Interesanta combinatie… Asa cum era si cea dintre Rose si Budi, o presupusa lesbiana cu un presupus homosexual.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *