Divertisment

Legenda lui Klaus disponibila gratuit intre 15-17 noiembrie

Recomanda informatia!

Pe Netflix a venit Craciunul inainte de vreme. Platforma ofera tuturor ocazia de a viziona lung-metrajul Klaus, gratuit, timp de trei zile.

Iarna soseste cu pasi repezi…dar si sarbatorile de iarna. Anul acesta, cu ocazia sarbatorilor de iarna Netflix are un cadou pentru abonatii sai si nu numai. Chiar daca nu esti un fidel al platformei trebuie sa recunoastem ca este un gest frumos. Intre 15-17 noiembrie platforma va difuza in mod gratuit Klaus, un film animat 2D. Dupa aceasta data Klaus va ramane disponibil doar pentru abonatii Netflix.

Filmul spune povestea lui Jasper, un postas extrem de neindemanatic trimis pe o insula complet inghetata si inzapezita. Acesta se va intalni cu o persoana care va da peste cap cursul istoriei – Klaus. Klaus este un tamplar impozant si solitar, cu o barba lunga si groasa care fabrica jucarii din lemn. In orasul sinistru Smeerensburg, Jasper si Klaus vor inerca sa aduca culoarea si veselia inapoi. Ei au acum misiunea de a livra cadourile de Craciun la timpsi sa raspandeasca astfel magia de Craciun. Ai inteles deja, Klaus vorbeste despre originile Craciunului.

Acest lung-metraj animat este o creatie a lui Sergio Pablos. Actorul american Jason Schwartzman (Rushmore / Slackers) ii va imprumuta vocea lui Jasper, Rashida Jones va fi Alva, J.K Simmons il va interpreta pe Klaus si Joan Cusack este Mrs Krum. Vocile frantuzesti sunt imprumutate de Alex Lutz,(Jasper), Ludivine Sagnier (Alva), François Berléand (Klaus) si Karin Viard (Mrs Krum). Efectele vizuale sunt splendide iar acest basm de Craciun pare sa fie extrem de emotionant, cu siguranta va fi pe placul unui numar mare de adulti si copii deopotriva.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *