Divertisment

Varciu ne provoaca scarba?

Recomanda informatia!

Liviu iar se da in stamba. Asa cum ii place. Si tare ne temem ca o sa-l vedem iar la Maruta in platou ca sa o roage pe Adelina sa se intoarca la el. E clar, copilul din el nu a crescut!
Pepe si-a sarbatorit in avans ziua de nastere si l-a avut invitat si pe Liviu Varciu care, mai mult beat decat treaz, a sarit pe fosta sa sotie si a pus-o in ipostaze jenante din cauza insistentelor sale si a dovezilor de dragoste oferite la betie: a pupat-o pe frunte, a luat-o in brate, a ciupit-o si chiar a plans un pic. Cantaretul a ingenuncheat, la bustul gol, in fata Pestritei si i-a cantat o manea, dovedind ca o mai iubeste si ca si-ar dori sa se impace… Culmea, dupa ce nu i-a vorbit timp de cateva luni si chiar a jignit-o, acum vrea iar sa-i fie prietena: „Mai e timp sa iubesti si sa ierti mai e timp/ Vraja noptii tu esti intr-un alt anotimp“.
Oricum, Adelina nu i-a raspuns la intrebarea „A fost vreo secunda in care ai incetat sa ma iubesti?“, dar Liviu a continuat sa isi declare dragostea: „Iubita mea, of ce dor mi-a fost de tine, jur! Stii ce-mi doresc? Imi doresc ca aceasta fiinta pe care am cunoscut-o in 2008, vreau sa fie prietena mea. (…) As putea sa o sarut pe fosta mea sotie, dar soacra si mama mea ar face infarct. (…) N-o mai iubesc ca doar e fosta mea sotie. O mai las doi ani sa se maturizeze, sa mai cunoasca barbati. Iar daca eu nu gasesc pe nimeni, o sa vin sa vorbesc cu ea“, a spus Liviu. Oare ce isi inchipuie acest actor de telenovele, ca e vreun fante de Dorobanti? Departe de el acest statut, asa ca nu-i dam vreo sansa sa fie iertat de Pestrita. Ar inseamna prea mult ca aceasta sa isi calce pe mandrie pentru un asemenea barbat. Cel putin acesta a recunoscut: „Doamne, mi-as dori sa te uit. Jur! O sa ii multumesc lui Dumnezeu ziua in care te voi uita. Ca sa te uit am fost cu toate femeile posibile si imposibile si am avut doar de suferit. Te vad in toate femeile cu care umblu pentru ca ai fost ultima mea iubire si te-am comparat tot timpul“.
Totusi, aseara Varciu i-a recunoscut lui Maruta ca s-a comportat ca o maimuta cu Adelina si a jurat ca nu mai bea niciodata. Cel putin pana la urmatoarea petrecere, nu? Poate pana cand isi va lansa urmatoarea melodie, macar. Caci a anuntat ca isi cauta doua fete pentru noua trupa L.A. Oricum, schimbarea de look si-a facut-o. Tot un baiat rau vrea sa para. Ca sa aiba iar succes la cine stie ce pustoaice fara iubit. Dar daca nu va canta mai bine decat in fata fostei sale sotii, mai bine lasa-ne! Si, apropos, Liviule, chiar faci orice pentru a ramane in gradina PRO TV? Vorbesti de clauzele „grele“ din contract care iti cer sa fii decent si neimplicat in scandaluri, dar tocmai colegul de trust te face de ras… Macar daca luai ceva bani!

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *