Divertisment

Mission Dance, la Navodari

Recomanda informatia!

The Mission Dance Weekend se va desfasura in perioada 5-6 august, pe plaja din Navodari si vor fi prezente cele mai importante nume din industria muzicala house pe plan international. La acest eveniment va fi prezent si The Model, un artist ce abordeaza in seturile sale stilul Techno si care a mixat in cele mai importante orase europene. In acest an isi va lansa albumul de debut , dar pana atunci putem asculta single-ul „Still In My Heart“.

Redactia4FUN: De unde vine numele tau de scena?

The Model: Povestea este simpla, „the model“ este un ideal la care tind eu. Mi se pare plictisitor sa crezi ca esti cel mai bun, dar stiu ca exista „un alt eu“ care poate sa fie mai bun decat sunt eu acum, doar ca nu azi, ci maine. Vreau sa fiu eu mai bun, mai dezvoltat personal, asta este ideea cu The Model.

R4F: Cine este „The Model“? Ce poti sa ne spui despre omul din spatele acestui proiect?

T.M.: Este o intrebare chiar buna… sunt un om care nu a renuntat la ce este important pentru el. Daca am vrut ceva, am facut! Acest lucru ma defineste. Am mers pana la capat, ori deloc. Am facut ce am simtit.

R4F: Cum a inceput pentru tine „aventura“ in muzica?

T.M.: Muzica este un domeniu competitiv si iti trebuie un pic de curaj pentru ca nu-ti iese din prima. Daca te duci la un job obisnuit, dupa 30 de zile iei primul salariu, aici nu. N-ai niciun fel de garantie. Dar pentru mine nu exista un inceput clar: am inceput sa colectionez casete in `89 si de atunci nu m-am oprit cu muzica. Oricum, vorbim de un proces natural: am inceput sa colectionez casete, m-am apucat sa fac muzica etc.

R4F: Care sunt cele mai importante evenimente la care ai participat pana in prezent?

T.M.: Evenimentele din afara tarii, pentru ca te adresezi unui public nou, atunci cand pui muzica la Iasi sau Cluj ai o anumita „zona de confort“, cunosti publicul, asteptarile etc. Toata lumea stie la ce sa se astepte. Spre exemplu am fost Sankt Petersburg, Madrid, Berlin.

R4F: Iesirea artistilor romani pe piata internationala prin diverse nume (Inna, Akcent) cum ti se pare?

T.M.: Mi se par irelevante pentru ca sunt alte zone de muzica, daca ar fi cineva care canta pop, ar fi acelasi lucru pentru mine.

R4F: Ce inseamna sa ai succes?

T.M.: Cand lumea vine special in club sa te vada si e dispusa sa plateasca bilet, asta ca si muzician. Nu vine evenimentul la tine, ci mergi tu la eveniment.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *