Divertisment

Impresii despre Barbie

Recomanda informatia!

Ce mai stiti despre jocurile online cu Barbie? Sunt la mare cautare si sunt din ce in ce mai multe, insa ceea ce doresc eu astazi, este sa aflu parerile voastre, ale fetelor cu referire la acestea. Sunt foarte bucuroasa ca am gasit un loc in care pot sa discut in voie si sa ma destainui voua, dragi citioare, despre categoria de jocuri cu Barbie. Acesta din urma imi plac pentru ca sunt destul de simple, nu necesita o instalare in calculator, ele fiind in mediul online si sunt absolut gratuit oferite de catre site-urile de specialitate.

Cand vin de la scoala, dupa o zi de invatat si scris, simt nevoia sa ma joc pentru a ma destinde. Aprind pc-ul si dau drumul la cautare pe internet prin experia jocuri Barbie. Nu ma mira faptul ca le gasesc foarte usor, sunt multe astfel de site-uri care le ofera gratis, internetul fiind plin de ele. Probabil din cauza ca sunt foarte cautate, de catre fete ca si mine. Incep sa ma joc, in fiecare zi cel putin 2 ore stau si navighez pe net. Imi plac mai mult cele in care gatesc alaturi de blonda papusa Barbie. Din cauza ca si acasa mai fac cate ceva de mancare, o ajut pe mama la bucatarie, probabil ca de asta am si o inclinatie la jocurile de gatit cu Barbie sau cu Sara, in functie de datele joculetului.

Aici primim instructiuni legate de felul in care voi prepara diversele mancaruri, care mai de care mai gustoase si mai sofisticate. Jucandu-ma am invatat sa gatesc o supa simpla cu cartofi si am pus in practica ceea ce am invatat la mine acasa. Dupa isprava mea, mama a devenit tot mai curioasa si a inceput sa se joace si ea sau sa ma urmareasca atunci cand dau drumul la cate un joc cu Barbie de gatit. Este placut sa vezi ca si cei mari pot avea aceleasi pasiuni ca si tine. Mama imi spune ca sunt cu adevarat educative si ca ar trebui sa le joc mai des pe acestea in detrimentul celor care nu au o tenta educationala. Asa si fac, dar ce ea nu stie e ca eu ma distrez si ma amuz copios atunci cand o reteta nu imi iese bine deloc, asta sa ramana intre noi. Deci daca si voi aveti aceeasi pasiune ca si mine, nu ezitati sa lasati aici un comentariu cu referire la jocuri cu Barbie, ideile voastre, opiniile ba chiar si sugestiile voastre imi vor fi de folos atunci cand voi mai cauta sa ma joc.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *