Divertisment

Lucifer: ce trebuie sa stii despre Michael, geamanul diavolului

Recomanda informatia!

In sezonul 5 al serialului Lucifer care urmeaza sa fie difuzat incepand cu data de 21 august pe Netflix, fanii vor face cunostinta cu Michael, geamanul lui Lucifer. In cele ce urmeaza iti vom spune 3 lucruri pe care trebuie sa le stii despre acesta.

Va fi jucat tot de Tom Ellis. Este una din marile surprize anuntate de trailerul sezonului 5. Michael isi va face aparitia in serial si, el, geamanul lui Lucifer urmeaza sa fie jucat tot de actorul britanic Tom Ellis. Da, ai auzit bine, indragitul actor Tom Ellis va interpreta doua personaje in acelasi serial, spre bucuria numerosilor sai fani. Chiar daca Lucifer are acel accent britanic pe placul unui numar mare de persoane, nu acelasi lucru putem spune despre Michael. Un alt mic detaliu de mentionat: aripile lui Michael sunt diferite, sunt negre, spre deosebire de aripile lui Lucifer, de un alb imaculat.

Vrea viata lui Lucifer. Tot in trailerul sezonului 5 aflam ca Michael isi face aparitia pe pamant nu pentru a distruge viata lui Lucifer, asa cum ar crede multi ci pur si simplu pentru a-i lua locul, alaturi de ai sai. O seduce intai si intai pe Chloe si intra incetul cu incetul in viata tuturor celor care ii sunt aproape lui Lucifer. Inainte sa isi dezvaluie adevarata identitate, atunci cand Lucifer reuseste sa revina dupa un sejur in Infern, Michael recunoaste ca a vrut sa ii ia locul. Dar cu ce scop? Vrea sa isi impresioneze tatal, pe Dumnezeu? Sau actioneaza la ordinele acestuia?
Este extrem de diferit de figura biblica pe care o cunoastem. In lecturile sfinte, Michael este un arhanghel care duce o lupta incrancenata impotriva lui Lucifer pentru a-l invinge si pentru a-l elimina din Paradis. Departe de figura biblica de inger drept urmare.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *