Divertisment

Tot ce doresti gasesti in Summer Crush

Recomanda informatia!

Astazi, e timpul sa urcam tot mai sus! In Summer Crush Mamaia, caci e concert Guess Who!
Noul single al artistului a strans peste 2 milioane de vizualizari pe Internet, deja, asa ca acesta e pe val in continuare, dar si la Constanta. Pentru ca in aceasta seara, indiferent daca esti absolvent sau nu, esti invitat in club pentru a petrece cu cel mai in voga cantaret, Guess Who.
Iar maine avem parte de iepurasii Crush, caci e o seara speciala, autentica. Un show de exceptie, cu flacari, baloane si cocteiluri speciale. Iar daca ai noroc, vei avea parte si de ceva surprize dulci si revigorante. Pentru ca animatoarele cu urechiuse vor avea grija ca atmosfera sa fie hot, asa ca ele.
Iar daca vrei sa te delectezi in continuare cu fete sexy, duminca in Crush Lounge se desfasoara cel mai sexy Kombat de pe litoral. Caci Carmen Popa vs. Mary Dinu, Cezara Darie vs. Rodica Miron, Raluca Podea vs. Madalina Secuianu vor urca in „ring“ cu miscarile lor provocatoare. Arbitrate de catre Stefan Leko si evaluate de promotorul K1 Eduard Irimia, vedetele ne vor oferi un meci real, dar si 50 de bilete la Gala Super Kombat din 16 iulie, de la Sala Sporturilor din Constanta.
Things we desire, we found in Summer Crush Mamaia!!!

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *