Sport

Nicusor nu se tine de cuvant

Recomanda informatia!

Urmatorul meci pentru echipa de handbal feminin C.S. Tomis Constanta va avea loc pe 3 septembrie. Pana atunci, insa, aceasta ar putea sa nu mai existe sau sa nu se poata prezenta din cauza lipsei de jucatoare.

Desi Consiliul Judetean Constanta anunta la inceputul anului ca a alocat 500.000 de lei pentru club deoarece acesta se afla pe marginea prapastiei din punct de vedere financiar si in pericol iminent de desfiintare, iata ca s-a ajuns, totusi, in acest punct, probabil capitanul de judet si acolitii sai avand niscavai interese proprii de urmarit.
Mai multe handbaliste au parasit echipa, ultima dintre ele fiind chiar capitanul echipei, Aneta Barcan, care dupa doua sezoane a capitulat. Oricum cele ramase vor sa depuna memorii la federatie, pana la urma, pentru a fi libere de contract, desi Nicusor Constantinescu le ceruse acum cateva luni sa se gandeasca doar la joc deoarece problemele financiare vor fi rezolvate.
Insa C.J.C. nu s-a tinut de cuvant si echipa ce are in spate o traditie de peste patru decenii s-a cam dizolvat. Probabil asa va reusi acesta sa treaca patrimoniul C.S. Tomis in administrarea vreunui preferat. Caci de managementul desfasurat pana acum, presedintele Consiliul s-a aratat nemultumit, dar nici pana in prezent nici nu s-a demarat alt program de performanta. Amanare peste amanare pana la mult-asteptatul sfarsit? De vreme ce baza sportiva a ramas si fara curent electric si fara apa, iar restantele financiare nu au fost nici azi achitate, cam acesta ar fi rezultatul dorit. Chiar daca consilierii au votat pentru sustinerea handbalului feminin…

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *