Ce alegi intre Nike Kaishi Print vs. Nike Air Max Command?

Recomanda informatia!

Batalia dintre Nike Kaishi Print si Nike Air Max Command a inceput inca de la aparitia pe piata a acestor modele si se datoreaza in mare parte dorintei omului de rand de a se incalta in pantofi cat mai confortabili in tot mai multe situatii.

Cele doua modele sunt deja prezente pe piata de ceva timp, iar cei care ii achizitioneaza sunt deopotriva barbati si femei. Cum moda a evoluat in ultimii ani intr-o directie a confortului si a renuntarii la imbracaminte apretata si la pantofi incomozi, cererea pe piata a acestor modele este tot mai crescuta de la un sezon la altul.

Diferentele dintre Nike Kaishi Print si Nike Air Max Command tin atat de design, cat si de configurarea ortopedica. Ambele modele sunt unisex, insa primul este mai bine vandut in randul reprezentantilor sexului masculin, pe cand cel de-al doilea este cumparat cu precadere de catre femei. In timp ce primul model are linii mai simple si este mai usor de asortat datorita nuantelor apropiate ale imprimeurilor, cel de-al doilea este disponibil intr-o varietate uriasa de culori, dar si in variante uni clasice.

Daca Nike Kaishi Print sunt incaltari ce pot fi folosite atat pentru desfasurarea activitatilor sportive cat si in situatii de zi cu zi, Nike Air Max Command sunt mai degraba un accesoriu fashion decat un pantof sport destinat unui anumit tip de exercitii, chiar daca pot fi folositi fara problem si intr-un astfel de context.

Designul atragator este o caracteristica a fiecaruia dintre cele doua modele, iar preturile similare ale acestora fac ca popularitatea lor sa fie echilibrata. Insa, asa cum spuneam, lupta comerciala Nike Kaishi Print vs. Nike Air Max Command este una dictata in mare parte de catre numarul purtatorilor de pantofi sport reprezentanti ai sexului tare, respectiv de numarul femeilor care achizitioneaza incaltaminte sport pentru tinutele de zi cu zi.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *