Divertisment

Of, singuratatea asta!

Recomanda informatia!

Dupa ce a declarat ca va urma calea lui Dumnezeu, Oana Zavoranu a uitat de cele spuse si isi face de cap pe unde apuca. Recent, Buzuka a devenit protagonista unui show erotic pe Internet, ce a adus-o din nou pe primele pagini ale ziarelor mondene. Ahtiata dupa publicitate, vedeta si-a postat pe contul sau de socializare un clip in care apare aproape dezbracata, dansand lasciv in pozitii extrem de sexy.

Lipsita de orice inhibitie si imbracata doar cu o pereche de chilotei si cu sanii aproape dezgoliti, bruneta a oferit fanilor sai un dans cu tenta erotica, magaindu-se in zonele intime. Si-a unduit corpul in miscari cat mai sexy, a dat din fund si si-a etalat mandra fesele.

Apoi, aseara, a fost invitata lui Cristi Brancu pentru a comenta filmuletul in care apare dansand in tanga. Explicatia pe care a oferit-o telespectatorilor a fost una tipica, declarand ca gestul reprezinta expresia libertatii dobandita dupa despartirea de fostul partener de viata.

Si, pentru ca meniul sa fie complet, a mai dansat inca o data, demonstrand lumii ca se pricepe si ca ii place sa i se vada chilotii. „Asa imi place mie, sa mi se vada chilotii“, a fost replica Oanei, dupa care si-a inceput prestatia.

Dezmatul s-a petrecut pe aceeasi melodie pe care a facut si filmuletul, „What you do to me“ a lui Al Jarreau, insa de data aceasta in direct, unde a oferit ocazia, in mai multe randuri, sa i se vada proaspetele silicoane.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *