Divertisment

Videoclip filmat pe plaja la Tuzla

Recomanda informatia!

Adi Cristescu a filmat videoclipul pentru „Perfect For Me“, single-ul lansat in colaborare cu Pacha Man. Astfel, el continua povestea inceputa cu Andra si a lor melodie, „Colt de suflet“.

Asadar, materialul video al celui de-al doilea episod al acestui proiect solo a fost filmat zilele trecute in regia lui Dragos Buliga, pe o plaja virgina din Tuzla. Desi vorbim de o piesa R&B, aceasta se aude deja prin cluburile de pe litoral, iar la filmari Adi apare cu ukulele, o chitara cu care face serenade fetelor in costume de baie care se prajesc la soare sau joaca volei sau frisbee pe nisip. Oricum, el s-a bucurat si de o masina de epoca, un Mini One S din anii ’70, cu care apare pe plaja la Vama Veche, dar si de vestimentatiile Adinei Buzatu.
Ii uram mult succes in cariera sa solo, desi este cunoscut mai degraba ca si compozitor de hit-uri si ca vocea masculina din piese celebre. De-a lungul anilor, Adi a colaborat cu diversi artisti romani, Andra, Lavinia, Elena Gheorghe, Geo da Silva, Neylini, Connect-R, Dj Sava, Pepe, Anda Adam, Miky, dar si cu artisti internationali. „Lonely“, piesa binecunoscutului Nana, a fost reochestrata de catre Cristescu si interpretata alaturi de trupa sa, Korekt, cu care a cantat si in compania lui Tiger 1.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *