Analiza jocuri cu ATV-uri

Recomanda informatia!

Daca analizam jocurile cu atv-uri , cu siguranta primul lucru care ne sare in ochi este diversitatea de terenuri si piste pe care poate fi construit gameplay-ul lor. Multi oameni pot fi atrasi de jocurile extreme, altii adora jocurile de viteza de pe pistele special amenajate pentru intreceri, insa indiferent de preferintele dumneavoastra, trebuie sa stiti ca veti gasi cate un joc cu atv-uri in fiecare categorie. Fiecare tip de joc are anumite caracteristici aparte, despre care vom discuta in urmatoarele randuri.

Datorita faptului ca ATV-ul este un vehicul de teren, majoritatea jocurilor cu atv-uri au fost construite pe terenuri noroioase ce provoaca utilizatorii sa concureze pentru primul loc in conditii extreme. Aceste terenuri sunt de obicei pline de gropi, dealuri sau alte obstacole care trebuiesc depasite cu multa atentie si cu viteza adecvata. Daca accelerati prea tare puteti risca sa rasturnati atv-ul si sa incepeti cursa de la inceput, iar daca nu aveti viteza necesara pentru a trece de aceste obstacole, riscati sa ramaneti blocati, asadar, trebuie sa gasiti un echilibru perfect intre viteza si control.

Sariturile, mersul pe doua roti sau toate celelalte trucuri pe care le puteti executa cu un atv, fac diferenta intre jocurile cu masini si cele cu atv-uri. Masinile pot fi conduse de catre oricine, oriunde, insa ATV-urile sunt mai greu de gasit. Jocurile cu atv-uri se apropie foarte mult de gameplay-ul jocurilor cu motociclete, insa exista o diferenta semnificativa intre cele doua, faptul ca atv-ul are 4 roti si ofera un control mult mai bun. Jocurile ce includ autovehicule sunt construite practic pentru intreceri, iar acest lucru nu exclude jocurile cu atv-uri.

In multe dintre aceste jocuri scopul principal este sa treceti linia de sfarsit intr-un timp cat mai bun si sa doborati toate recordurile precedente. Pentru a reusi acest lucru, aveti nevoie de un set de abilitati bine pus la punct si de multa practica. Exista si multe concursuri online de jocuri cu atv-uri ce pot atrage atentia tuturor utilizatorilor din lumea intreaga, insa pentru a accesa aceste concursuri este nevoie de un anumit numar de puncte si de multa experienta. Incepatorii nu vor fi admisi sa concureze alaturi de cei intermediari sau avansati, asadar, trebuie sa luati totul pas cu pas. Incercati sa jucati mai intai jocuri cu atv-uri simple pentru a invata cum se manevreaza un astfel de autovehicul, si apoi cresteti dificultatea pe parcurs. Mult succes si cat mai multe puncte acumulate!

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *