Divertisment

Jocuri cu camioane ce merita incercate

Recomanda informatia!

Exista multe jocuri cu parcari de camioane care pot fi jucate online, iar acestea pot invata oameni care conduc camioane in viata reala cum sa parcheze acest vehicul imens si principiile care stau la baza acestei actiuni. Aceste jocuri cu camioane sunt foarte simple de inteles, ele fiind construite in Flash si programate pentru a raspunde la cateva comenzi din tastatura ce includ tastele destinate sagetilor, unor numere sau chiar si unor cifre care te pot ajuta sa ghidezi masina in orice parte vrei. Cu toate acestea, este important de stiut ca aceste jocuri online to vor invata doar principiile de baza ale conducerii si parcarii unui camion.

Pentru a invata cu adevarat cum sa controlezi un asemenea vehicul, este necesara practica in lumea reala, parcarea intre alte masini si conducerea in trafic. Truck Parking este un joc simplu cu camioane construit in format Flash si care permite utilizatorilor sa parcheze acest un camion intr-un spatiu relativ mic folosing doar sagetile tastaturii. Exista si multe obstacole pe care trebuie sa le eviti in acest joc, precum masinile aflate in trafic, masinile parcate sau chiar pietonii care merg foarte aproape de strada. Datorita controlului limitat pe care il ofera acest camion galben masiv condus de tine, acest joc cu camioane poate fi surprinzator de dificil.

Un alt joc interesant se numeste Big Rig Driving insa acesta include parcarea doar ca o mica parta a jocului deoarece principalul scop al jocului este sa te invete principiile asociate cu conducerea unui camion. Folosing doar sagetile tastaturii, diferite niveluri ale jocului iti vor permite sa navighezi printre obstacolele aflate pe sosea. Alte niveluri ale jocului iti vor cere sa parchezi camionul iar aici intervin abilitatile de parcare cu adevarat.

Truck Parking este practic cel mai simplu dintre toate jocurile cu camioane si se regaseste pe aproape fiecare site de jocuri, acesta se bazeaza in special pe parcarea camionului in diferite locatii. Si gameplay-ul acestui joc se bazeaza in special pe sagetile tastaturii, insa datorita faptului ca acest camion este mult mai greu, poate fi extrem de dificil sa-l parchezi exact in locatia indicata de joc. Odata ce ati ajuns cu vehiculul in locul dorit, puteti apasa tasta Space pentru a frana incet. Aceasta tasta va poate ajuta sa miscati camionul foarte usor in orice directie, fara a pierde din control sau a accelera prea tare. Din ce in ce mai multe jocuri cu camioane incep sa foloseasca aceasta tasta in gameplay-ul lor.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *