Divertisment

Vedetele adulte care au interpretat adolescenti pe marele sau micul ecran

Recomanda informatia!

Stiai ca actrita din Pretty Little Liars, tocmai a implnit varsta de 42 de ani? Asta chiar daca a intepretat o adolescenta in ultimii ani! Am putea chiar sa ne intrebam daca Bianca Lawson nu este cumva un vampir… Dar, aceasta nu este singura actrita de la Hollywood care a interpretat un personaj mult mai tanar pe micul ecran. Descopera deci care sunt actorii sau actritele care au interpretat un adolescent sau o adolescenta, chiar daca sunt mult mai in varsta.

Stacey Dash in Clueless. Stacey Dash a avut rolul lui Dionne, in varsta de 15 ani in Clueless, dar in realitate avea 28 de ani. A mai jucat si in serialul cu acelasi nume timp de 5 ani, chiar daca avea in jur de 30 de ani.

Shirley Henderson in Harry Potter. Mimi Geignarde avea doar 14 ani in filmul Harry Potter and The Chamber of Secrets. Dar a fost intepretata de actrita de 36 de ani Shirley Henderson.

Gabrielle Union in American Girls. Gabrielle este cunoscuta mai ales pentru rolul sau din American Girls unde a avut rolul unei majorete la varsta de 27 de ani.

Ian Somerhalder in The Vampire Diaries. Atunci cand a inceput sa joace eternul adolescent de 17 ani, Damon, Ian avea in realitate 31 de ani. iar la sfarsit avea 38 de ani.

Ashleigh Murray in Riverdale. Ashleigh are rolul unei adolescente in serialul Riverdale. Dar aceasta are 33 de ani.

Emilia Clarke, in Game of Thrones. Actrita britanica a inceput sa joace in celebrul serial, unde personajul sau avea 16 ani, la varsta de 25 de ani.

Ross Butler in 13 Reasons Why. Actorul a avut rolul adolescentului Zach pe vremea cand avea 26 de ani.

Rom Welling, in Smallville. Adica Clark Kent din celebrul serial, care avea de fapt cu 10 ani mai mult decat personajul sau, in varsta de 14 ani la inceput. Iar la sfarsitul serialului acesta avea 34 de ani.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *