Golden Globes 2019 – Lady Gaga, vedeta de necontestat

Recomanda informatia!

Chiar daca nu a primit Globul de Aur pentru cea mai buna actrita, Lady Gaga a stralucit pur si simplu in seara decernarii premiilor. Si-a facut aparitia pe covorul rosu al Golden Globes 2019 urmata de doi asistenti care ii tineau trena. O intrare spectaculoase, cu care Lady Gaga ne-a obisnuit deja. A fost imbracata intr-o rochie lunga, de culoarea albastru ciel – asortata cu culoarea parului de altfel – semnata Valentino, un omagiu adus tinutei lui Judy Garland in versiunea din anul 1945 a filmului A Star is Born. Cantareata a stralucit pur si simplu, eclipsandu-le pe celelalte actrite si rochiile lor glamour.

Trebuie sa mentionam faptul ca Lady Gaga a stralucit si la propriu si la figurat – 5 milioane de dolari pentru bijuteriile purtate, apartinand marcii Tiffany&Co, conform informatiilor oferite de The Hollywood Reporter. Mai apoi, au stralucit lacrimile din colturile ochilor cand a primit premiul pentru cel mai bun cantec, pentru Shallow. Pe scena, cantareata a declarat ca este foarte greu sa fii luata in seama ca femeie in industria muzicii. Insa, datorita a trei barbati, Mark Ronson, Andrew Wyatt si Anthony Rossomando care au sprijinit-o mereu, ea a reusit acest lucru.

Lady Gaga primeste un Glob de Aur pentru a doua oara in cariera. In 2016 a fost recompensata pentru rolul din American  Horror Story. Surpriza generala a serii a fost nimeni alta decat Glenn Close care a primit premiul pentru cea mai buna actrita intr-un rol dramatic. Lady Gaga a declarat ca nu poate decat sa se bucure pentru aceasta deoarece este o veritabila legenda si merita sa fie recompensata. Chiar daca nu a obtinut statueta de aur pentru talentele de muziciana, de data aceasta Lady Gaga a fost recompensata pentru cele de actrita.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *