Divertisment

Tipuri de jocuri cu avioane

Recomanda informatia!

Ai prea mult timp liber si vrei sa incerci noile jocuri online cu avioane? Jocurile cu avioane sunt usor de jucat si fac parte din categoria celor mai interesante jocuri. Ele nu necesita computere performante si pot fi jucate gratuit pe majoritatea site-urilor de jocuri online.

Jocurile cu avioane sunt pentru persoanele de toate varstele, fie ca ai 30 de ani si te plictisesti la birou sau fie ca vrei sa iti tii copilul putin ocupat pentru a-ti putea face treburile casnice, jocurile online cu avioane pot fi solutia ideala.

Categorii de jocuri online cu avioane

Jocuri bazate pe raboi. Majoritatea jocurilor video cu avioane sunt bazate pe lupte aeriene din timpul diferitor razboaie. Asadar, exista posibilitatea ca atunci cand joci un astfel de joc sa te trezesti in mijlocul luptei din Primul Razboi Mondial sau chiar in mijlocul altor razboaie moderne. Scopul acestor jocuri este fie de a dobori avioane inamice, fie de a arunca bombe in zone inamice. Alte jocuri sunt mult mult mai complexe si iti permit sa faci mult mai multe lucruri interesante, insa jocurile online sunt mai simpliste.

Simulatoare de zbor. Jocurile mai complexe precum Mig 29 Fulcrum sau Flight Simulator X. Aceste jocuri sunt foarte realiste si folosesc foarte bine notiunile de fizica. De asemenea ele vin cu harti realiste si posiblitiatea de a pilota diverse avioane de razboi sau avioane comerciale(Flight Simulator X). Grafica exceptionala si simularea reala a pilotarii avioanelor fac din aceste jocuri adevarate provocari pentru viitori piloti.

Jocuri simpliste. Exista de asemenea si o multitudine de jocuri cu avioane bazate doar pe navigare si pe pilotarea avioanelor. Jocuri in care nu esti implicat in razboaie si nici nu se preseupune ca pilotezi avioane cu pasageri la bord. Acestea sunt mai simpliste si au pur si simplu rol de divertisment.

Impuscarea avioanelor. Exista si o alta categorie de jocuri care nu presupun pilotarea avioanelor, ci doborarea acestora. Acestea sunt mai mult numite \\\’jocuri cu impuscaturi\\\’, unde in loc sa impuscati pasari sau oameni, sunteti nevoit sa doborati avioane.

Jocurile de care am vorbit mai sus sunt in mare parte jocuri create in flash, iar grafica acestora difera in functie de compania care le-a realizat.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *