Cizmele Zgarie-Nori sunt la moda

Recomanda informatia!

Desi la inceputul acestui an a suferit o interventie la sold, necesara dupa ce s-a accidentat in timpul unui concert, Lady Gaga nu pare sa se menajeze deloc. Vedeta a fost nevoita sa se opereze pe data de 20 februarie deoarece, in urma unei radiografii, a descoperit ca soldul ei fusese fisurat. Ea a fost nevoita atunci sa-si anuleze o parte dintre concertele pe care ar fi trebuit sa le sustina in cadrul turneului Born This Way.

Recuperarea si-a facut-o in cele mai sofisticate scaune cu rotile, vedeta fiind fotografiata atat intr-un model placat cu aur, cat si intr-unul facut pe comanda, ce a purtat semnatura Louis Vuitton.
Se pare ca artistei i-a placut acea extravaganta, din moment ce isi solicita deja picioarele, la doar opt luni de la operatie, purtand cizme dama cu tocuri zgarie-nori.
In plus, Lady Gaga se supune astfel pericolului de a cadea si de a se accidenta din nou. Nu ar fi prima data cand o pateste. In trecut, artista a reusit sa cada din cauza unor incaltari asemanatoare, moment ce a fost surprins si de paparazzi.
In ciuda excentricitatilor periodice, Gaga ramane o artista extrem de talentata. \\"cizmeRevista Glamour a desemnat-o \\”Femeia Anului\\”, iar intr-un interviu acordat publicatiei, Gaga a marturisit ca se simte frumoasa si este increzatoare in ea: \\”Frumusetea mea nu este conventional. Mereu am fost ok cu asta. Nu sunt un supermodel. Nu asta fac. Eu cant. Vreau sa fanii mei sa simta ceea ce fac, si sa stie ca ceea ce au ei de oferit este important, mult mai important decat ce se intampla la exterior. Sunt increzatoare in mine… sa fii frumoasa nu este atat de distractiv cand faci parte dintr-o industrie ce apartine barbatilor. Frumusetea s-ar putea chiar sa-ti stea in cale in aceasta situatie\\”.
Cu siguranta, o parte din succesul pe care Lady Gaga l-a inregistrat, s-a datorat si felului ei unic de a fi, care nu s-a bazat niciodata pe frumusete. Astfel, artista a reusit sa monstreze ca nu trebuie sa fii de o frumusete rapitoare pentru a avea succes intr-o industrie marcata de superficialitati de acest gen.

Recomanda informatia!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *