Sanatate-Medicina

Procedurile cu celulele stem dupa recoltare

Recomanda informatia!

Ati decis sa solicitati recoltarea celulelor stem dupa nasterea bebelusului dumneavoastra? Daca vreti sa stiti mai multe despre aceste celule, adica ce se intampla cu aceste celule dupa recoltare, o sa va fie de foarte mare ajutor informatiile urmatoare.

Necesitatea celulelor stem

Celulele stem reprezinta in prezent remediu pentru boli, care nu pot sa fie vindecate in alt fel. Aceste celule se pot forma astfel incat rezultatul sa fie tesaturi sanatoase sau organe. Un transplant cu celulele stem proprii are sanse de reusita aproape 100%. Urmatoarele informatii celule Stem o sa va fie de ajutor ca sa aflati ce se intampla cu aceste celule, dupa procesul de recoltare.

  • Procesarea celulelor stem – dupa verificarea datelor, acestea se introduc in baza de date. Urmatorul pas este verificarea sangelui, pentru a se asigura ca nu este contaminat. Urmeaza separarea globulelor rosii si tratarea celulelor stem pentru criogenare. Dupa ce sunt numarate celulele stem, se incepe procesul de criogenare, pana a -196 grade Celsius, insa nu dintr-o data, ci treptat.
  • Depozitarea celulelor stem – celulele stem sunt pastrate minim pentru 18 ani, intr-un recipient metalic, la temperatura mai sus mentionata, cu vapori de azot lichid. Recipientul metalic este foarte solid si mostrele nu o sa aiba de suferit nici in urma unui cutremur, inundatie sau incendiu. De asemenea, acest recipient nu este dependent de sursa de energie a cladirii si multumita sistemului de monitorizare specialistii pot verifica mereu daca totul este in ordine.

Siteul http://www.lumea.info va pune la dispozitie si alte informatii utile, din care puteti sa aflati tot ce trebuie stiut despre celulele stem. Nu ratati articolele, ca sa fii la curent cu toate noutatile legat de celule.

Recomanda informatia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *